Katso miten suomalaisurheilijat ovat muuttuneet kymmessä vuodessa - #10vuodenhaaste

Vuodet vierivät ja tuulet tuivertavat. Edelliset kymmenen vuotta ovat muovanneet myös monia suomalaisia huippu-urheilijoita.

Hashtag #10yearschallenge (suomalaisittain #10vuodenhaaste) myllää tällä hetkellä voimakkaasti ympäri netin ihmeellistä maailmaa ja sosiaalisen median pelikenttää. On lähes tulkoon ihme, kumma ja mahdottomuus jos et ole vielä törmännyt internetissä kuvapariin jossa on toinen kuva nykyhetkestä ja toinen vuosikymmenen takaa. Kuvahaasteen kuvissa ovat esiintyneet niin julkkikset, urheilijat, urheiluseurojen palkitonkaapit ja vaikka lemmikit.

Toistaiseksi tällainen kuvahassuttelu suomalaisista urheilijoista on kuitenkin loistanut poissa olollaan. Niinpä me Veikkaussivut.com:n toimituksissa päätimmekin ottaa härkää sarvista ja nostaa omassa #10vuodenhaaste artikkelissamme joukon suomaisurheilijoita heidän ansaitsemalleen paikalle, jotta voimme yhdessä katsoa miten vuodet ovat vaikuttaneet näihin henkilöihin. Toisten urheilijoiden kohdalla ikääntyminen näkyy hyvinkin selvästi mutta tästä huolimatta voidaan huoletta todeta, että ikääntyminen ei ole kohdellut heitä kaltoin. Jollakin se kilometrien kertymä on tehnyt tehtävänsä jo aikoja sitten eikä…. No katsokaa itse.

Kuvia katsoessa on myös hyvä muistaa se, että nämä #10yerschallenge kuvat ovat ”aidompia” kuvapareja kuin mitä monet julkkikset ovat itse jakaneet. Esimerkiksi Hollywood-julkkisten omissa julkaisuissa on nähtävissä selkeästi trendi, jossa kuvien valinta on hyvin laskelmoitua ja ihmiset ovat ihan yhtä upeita molemmissa kuvissa. Tämä kikkailu on vienyt pohjan koko kuvahaasteen alkuperäiseltä hassutteluidealta. No niin pidemmittä löpinöittä kuvien kimppuun!

 

Mikä on sinun suosikkikuvaparisi #10kuvahaaste?

Kommentoi Facebook – julkaisussa ja jaa artikkeli myös kaverisi ihmeteltäväksi.