VIDEO: Äänestä vuoden komein maali!

Vuoden 11 komeinta maalia on valittu. Futisfanit äänestävät ehdokkaiden joukosta vuoden hienoimman, ja sille osumalle annetaan Puskas -palkinto.

 

Tottenham

Vuoden 2020 parhaat futismaalit on valittu. 11 ehdokkaasta valittaan lopulta FIFA Puskas Award 2020 -palkinnon voittaja.

Kisa ei mitenkään suosi suurseurojen supertähtiä, vaikka heitäkin on mukana. 11 valitun maalin joukossa on pikkuliigoissa tehtyjä komeita kasseja sekä muutama pelaaja naisten sarjoista. Ehdolle pääsyyn on vain riittänyt se, että joku on saanut maalin videolle.

Aikaisempien voittajien joukossa on ollut sellaisia superstaroja kuin Neymar, Zlatan, Cristiano Ronaldo ja Mo Salah. Tällä kertaa tunnetuimmat pelaajat ovat Tottenhamin Son sekä nyt Atletico Madridissa pelaava Luis Suarez. On mukana sitten sellaisiakin pelaajia kuin Dundalkin Jordan Flores, Sophie Ingle Chelsean naisten joukkueesta ja Mamelodi Sundownsin Hlompho Kekana.

Tässä valitut maalintekijät ja alla video komeista maaleista:

1 – Shirley Cruz vs Panama

2 – Giorgian de Arrascaeta vs Ceara SC

3 – Jordan Flores vs Shamrock Rovers

4 – Andre-Pierre Gignac vs Pumas

5 – Sophie Ingle vs Arsenal Women

6 – Zlatko Junuzovic vs Rapid Wien

7 – Hlompho Kekana vs Cape Town City

8 – Leonel Quinonez vs Universidad Catolica

9 – Heung-min Son vs Burnley

10 – Luis Suarez vs Mallorca

11 – Caroline Weir vs Man Utd Women

Mikä näistä seuraavista on vuoden 2020 komein maali?

 

Lukijat voivat osallistua. Omaa suosikkiaan voi äänestää täällä. Äänestys on auki joulukuun 9. päivään asti ja voittajat julistetaan Zurichin seremoniassa 17.12.2020.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt