Äänestys: Mikä on maaleista mahtavin?

Mo Salah, Adros Townsend vai Gerard Deulefoe?

andros townsend city

Liverpoolin egyptiläinen supertähti Mohammed Salah maalaisi viime viikonloppuna yhden kauden hienoimmista osumista kärkiottelussa Chelseaa vastaan. Osuma on nimetty muutamissa medioissa kauden komeimmaksi maaliksi vähintään Englannin kentillä mutta oliko se sitä? Esittelemme nyt kolme uskomaton häkkiä, jotka on leivottu tällä kaudella brittifutiskentillä ja annamme teidän päättää mikä maaleista on todella se upein?

Mo Salah – Liverpool vs. Chelsea

Viime kaudella vastustamattomasti vastustajan verkkoon maaleja sylkenyt Mo Salah ei ole tällä kaudella ollut ihan yhtä maagisessa vireessä. Kevään korvalla egyptiläisen vire on kuitenkin vertynyt ja sunnuntaina 14.4. miehen vasemmasta jalasta lähti sellainen suonenveto, että oksat pois.

 

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Adros Townsend – Crystal Palace vs. Manchester City

Kaukolaukauksista syntyvät maalit ovat aina upeita mutta kun veto lähtee kaukaa volleynä ja uppoaa maaliin, niin siinä on sitä jotakin. Andros Townsendin maali Man Cityn verkkoon kolme päivää ennen joulua oli Crystal Palacelle ja kotiyleisölle se kuuluisa aikainen joululahja. Muun muassa tämän osuman avittamana Palace voitti hallitsevan mestarin lukemin 3 – 2. Alla oleva maali on ehkäpä se allekirjoittaneen suosikki.

 

Gerard Deulefoe – Watford FC vs. Wolwerhampton Wanderers

Listan kolmas maali täydentää täydellisen suoritus erilaisuuden. Siinä missä Salah maalasi upeasti vauhdista ja Townsend vauhdista, niin Gerard Deulefoe toimitti pallon maalin ylänurkkaan käytännössä paikaltaan. Nippu Wolwes pakkeja ja maalivahti eivät voi kuin ihmetellä miten veto lähtee pienen vartaloharhautuksen päätteeksi leijailemaan mukavasti kierteellä yläpömpeliin.

Äänestys

Makuasioistahan ei voi kiistellä mutta mielipiteensä voi kertoa. Äänestä mikä on sinun mielestäsi yllä olevista maaleista mahtavin?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia