Aaron Ramsey Juventukseen jättipalkalla

Juventus maksaa Aaron Ramseylle 400 000 puntaa viikossa. Ramsey on maailman yliarvostetuin pelaaja , sanoo kaikkien asioiden asiantuntija Piers Morgan.

Aaron Ramsey, JuventusFutismaailmassa maksetaan hulluja palkkoja, ja hullummaksi vain menee. Juventus on tehnyt esisopimuksen Arsenalin keskikenttäpelaaja Aaron Ramseyn kanssa. Sopimuksen mukaan Ramsey siirtyy kesällä Serie A:n Juveen ja alkaa saada 400 000 punnan viikkopalkkaa.

28-vuotiaan walesilaisen Ramseyn sopimus Juvetuksen kanssa on nelivuotinen. Miehen Arsenal -ura kesti 11 vuotta. 261 ottelussa Arsenalin kanssa hän teki 61 maalia.

Ramseysta tulee Italiassa parhaiten palkattu brittipelaaja. Kehnompikin asiantuntija voi sanoa, että Ramseyn palkka ei ole missään suhteessa miehen taitoihin. Hän ei ole ollut koskaan Arsenalissa ehdoton avainpelaaja, parhaimmillaan toki oikein hyvä, mutta ei sen enempää.

Aaron Ramseyn palkka tulee olemaan tuplasti se, mitä esimerkiksi Harry Kane saa tällä kaudella. Manchester Unitedin Paul Pogba saa viikossa yli sata tonnia vähemmän kuin Ramsey, ja kyllähän Pogba on parhaimmillaan aivan eri tasolla kuin Ramsey.

Manchester Cityn Kevin De Bruyne ja Sergio Aguero saavat myös yli sata tonnia vähemmän viikossa kuin Ramsey, ja eivätköhän he ole walesilaista parempia pelaajia kumpikin.

Ilmaiseksi lähti

Ramsey pääsee lähtemään Arsenalista ilmaiseksi, sillä hänen sopimuksensa loppuu kesällä. Useampikin Euroopan suurseura oli kiinnostunut miehestä, kun ilmaiseksi olisi ollut saatavilla. Ainakin PSG tarjosi Ramseylle sopimusta ja Barcelonan kanssa hän oli jo käyny neuvotteluja. Bayern Munchen, Inter Milan ja Real Madrid olivat myös olleet kiinnostuneita.

Arsenal oli tarjonnut Ramseylle uutta sopimusta syyskuussa, mutta Ramsey pyysi liian suurta palkkaa. Joukkueen managerilla Unai Emeryllä oli hieman epävarmuutta miehen roolista joukkueessa. Ramsey haluaa pelata kasipaikkaa, jossa hän pääsisi nousemaan keskikentän pohjalta mukaan hyökkäyksiin. Emeryn systeemissä ei taas ole koko kasimiestä kentällä, joten Arsenalissa Ramsey olisi joutunut tyytymään enempi puolustavaan rooliin.

Ramseyn sopimus Juventuksen kanssa on herättänyt ihmetystä. Mediapersoona ja kivenkova Arsenal -fani Piers Morgan on ihmetellyt, että miten Ramsey voi saada tällaisen summan rahaa, kun hän on koko futismaailman yliarvostetuin pelaaja.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia