AHL-seura testaa pelaajakohtaisia maalilauluja

Miltä kuulostaisi jos perinteisten NHL-maalilaulujen, kuten Rock and Rollin, Zombie Nationin ja Hey:n korvaisi esimerkiksi Post Malonen Rockstar, Eminemin Without Me tai Bryan Adamsin Summer of ’69? Tai mikä tahansa muu maalintekijän lempikappale? Pian se saattaa olla ajankohtaista, sillä AHL-ssä tätä on jo testattu.

Carolina Hurricanesin AHL-seura Charlotte Checkers päätti ottaa käyttöön yksilölliset maalilaulut. Tämä antaa mahdollisuuden valita suosikkikappaleensa soimaan, jos he onnistuvat toimittamaan keksin koriin.

Ajatus on kiva, mutta siihen sisältyy muutamia kysymyksiä. Maalitilanteet eivät läheskään aina ole selviä, joten miten toimitaan jos maalintekijää ei tiedetä? Entä jos vastustaja tekee oman maalin? Kuuluttajien pitäisi ehkä sanoa ”Ayyy, meillä ei ole aavistustakaan mitä siellä tapahtuu tai kuka teki maalin, mutta tässä vähän musiikkia!”

Ajatus siitä, että kun New York Rangers tekee maalin, eikä sen jälkeen soikaan legendaarinen torvi, on omalla tavallaan outo. Onhan esimerkiksi Chelsea Dagger iskostunut Chicago Blackhawksin omaksi kappaleeksi, niin kuin monen muunkin seuran kulttimaiset kappaleet. Perinteiset maalilaulut yhdistävät faneja ja joukkuetta toisiinsa. Olisiko pelaajakohtainen maalilaulu kuitenkin enemmän nykyaikaa? Tunnetut pelaajat markkinoivat itseään samaan aikaan kun NHL yrittää nostaa yksilöitä esiin NBA:n tapaan. Henkilökohtaiset maalilaulut tukisivat tätä pelaajien brändäämistä.

 

Baseballissa pelaajat saavat valita oman sisääntulomusiikkinsa. Jotkut pelaajat valitsevat joka kerralla eri biisin vallitsevan fiiliksen mukaan. Jääkiekossa et kuitenkaan kuule omaa maalilaulua yhtä varmasti joka ottelussa, paitsi jos olet hirmuvireinen Mikko Rantanen tai Auston Matthews.

Toimivat ideat nousevat usein AHL:stä NHL:ään, joten ei muutakuin innolla odottamaan Connor McDavidin ja John Tavaresin lempirallatuksia!

Tässä muutamia Checkersin mallisuorituksia:

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia