VIDEO: Aho teki historiaa - Carolina Hurricanes juhli hienolla tavalla

Carolina Hurricanes kauden 2018/19 voitonjuhlat ovat nousseet ilmiöksi.

riemsdyk_donk

Nyt on se aika vuodesta, kun lähes kaikilla ihmisillä on hymyhuulilla ja kevättä rinnassa. Erityisesti urheilun parissa eletään sitä parasta aikaa, kun esimerkiksi jääkiekossa, futiksessa ja koriksessa eletään sarjakauden loppua sekä pudotuspelien alkutaivalta. Yksi kevään merkittävimmistä asioista Yhdysvalloissa on yliopistokoriksen suurturnaus March Madness. Maaliskuun korishulinoissa 64 jengiä mittaavat paremmuuttaan ja jokainen jenkkiläinen on turnauksesta innoissaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Yksi koripalloturnauksesta ilmeisesti innoissaan oleva porukka on NHL-joukkue Carolina Hurricanes. Hurricanes on tullut tällä kaudella tutuksi erikoisistaan koko joukkueen yhteisistä tuuletuksista jotka ovat keränneet niin kiitosta kuin kritiikkiä. Viime yönä Carolina-nippu voitti kotikaukalossaan Minnesota Wildin jonka jälkeen jälleen roudattiin koripallokori, kyllä, koripallokori. Tämän jälkeen Carolinan pelaajat aloittivat omat march madness turnajaiuset ja pelaajat laittoivat pystyyn ottelunäyttöksen. Korishetken tähti oli Trevor Riemsdykin suoritus, todellinen slam dunk, joka sai katsojat haukkomaan henkeään. Näillä näytöillä Riemsdyk voisi jopa pelata korisjengissä?

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

This #StormSurge is MADNESS! ? . (?: @nhlcanes via @bardown)

Henkilön TSN (@tsn_official) jakama julkaisu

Ilta oli hieno myös Carolinan suomalaispelaajille. Teuvo Teräväinen oli ottelussa hyvässä iskussa, kun mies iski Wildia vastaan tehot 1 + 2. Toiselle suomalaiselle, Sebastian Aholle, ilta oli vielä historiallisempi. Ahosta tuli tällä kaudella kolmas suomalaispelaaja, joka on yltänyt NHL-kaukalossa 80 tehopisteeseen. Koskaan aiemmin kolme suomalaista ei ole yltänyt saman sesongin aikana 80 pisteen pistepottiin. Nyt sen tekivät Aho, Aleksander Barkov ja Mikko Rantanen.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia