Aleksander Barkov pelasi unelmiansa NHL:n runkosarjan - Jatkuuko loisto Leijonissa?

Florida Panthersin suomalaispelaaja Aleksander Barkov pelasi sensaatiomaisen NHL-kauden 2017/18. Tästä hienona kunnianosoituksena seura löi suomalaispelaajan rintaan C-kirjaimen kaudeksi 2018/19 ja loppu on historiaa!

Barkov, Florida Panthers

Aleksander ”Barky” Barkov pelasi todella upean NHL-kauden 2018/19 runkosarjan. Joukkueen kapteeni pelasi yhteensä 82 ottelua, joissa hän viimeisteli tehot 35 + 61 = 96. Pisteitä kertyi siis helposti yli piste per peli tahtiin ja edellä mainitut lukemat ovat miehen henkilökohtainen ennätys. 96 tehopistettä on myös koko Floridan organisaation uusi piste-ennätys, kun entinen Pavel Buren nimissä ollut ennätys 94 pistettä ylittyi kahdella numerolla. Mikä hienointa, Barkov oli pisteiden valossa tasoissa Buren kanssa ennen kauden viimeistä ottelua mutta ”Sasha” lopetti kauden tyylikkäästi tehoin 1 + 1.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Barkov löi kuluneella kaudella tiskiin piste, syöttö ja maaliennätyksen lisäksi myös uransa parhaat tilastot ylivoimapisteissä (31 pistettä), laukaisuprosentissa (17%), aloitusvoitoissa (1041), aloitusvoittoprosentissa (53,7%) ja niin sanotuissa pelinkäännöissä takeaways (100). Barkov teki kauden mittaan valtavasti töitä ja käänsi puolustuspään tilanteita useaan otteeseen Floridalle suotuisiksi hyökkäyksiksi. On paljon Barkovin ansiota, että hänen ketjukaverinsa Jonathan Huberdau ja Evgeni Dadonov pelasivat myös pisterikkaat runkosarjat.

Tässä vähän parhaita paloja upeasta kaudesta: 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia