Alexander Ringin avausmaali MLS -liigassa, yläriman kautta ylänurkkaan

Alexander Ring on ollut menestys MLS -liigassa. Avausmaali tosin on antanut odotuttaa, mutta kun sen aika tuli, niin maali olikin komea.

Suomen maajoukkuen Alexander Ring pamautti viikonloppuna MLS -uransa ensimmäisen maalin, ja se olikin tavallista komeampi osuma. Ring laukoi pallon rankkaralueen ulkopuolelta lujaa yläriman kautta maaliin. Maali oli viimeinen Atlanta Unitedin ja Ringin joukkueen New York City FC:n ottelussa, joka päättyi Atlantassa tasan 2-2.

Ring siirtyi New Yorkiin tammikuussa 2017 Saksan FC Kaiserslauternista. Ura MLS-sarjassa on ollut hänelle menestys, vaikka maaleja ei ole ennen viime ottelua tullutkaan. Ring nousi välittömästi New York Cityn keskikentän avaukseen, ja kauden lopuksi hänet valittiin seuran vuoden tulokkaaksi. New York City ei ole kehno seura. Viime kaudella se putosi MLS:n Itäisen konferenssin semifinaaleissa Columbus Crew’lle. Joukkueen manageri on Ranskan ja Arsenalin legendaarinen Patrick Vieira.

Alexander Ring ei ole koskaan ollut mikään maalipyssy, mutta kyllä hän aina silloin tällöin on kassiin osunut. HJK:n vuosinaan 2010-2013 Ring teki 27 ottelussa kaksi maalia. Kaiserslauternissa hän pelasi vuodesta 2013 vuoteen 2017 76 ottelua, ja niissä tuli kahdeksan maalia. Suomen maajoukkueessa Ring on tehnyt 44 ottelussa kaksi maalia.