Alle puoli minuuttia kehässä, tuloksena raju tyrmäys ja kahdeksan murtumaa

Sage Northcuttin ottelu Cosmo Alexandrea vastaan ei kestänyt edes puolta minuuttia. Tuloksena lukuisia murtumia ja yhdeksän tunnin leikkaus.

Sage Northcutt

Vapaaottelíja Sage Northcutt sai ottelussa Cosmo Alexandrea vastaan elämänsä selkäsaunan. Enter the Dragon -tapahtuman ottelu miesten välillä kesti vain 29 sekuntia, ja siinä ajassa Northcutt sai kahdeksan murtumaa. Miestä paikkailtiin matsin jälkeen leikkauksessa peräti yhdeksän tuntia.

Ottelu oli Northcuttin ensimmäinen One Championship -organisaation tapahtumassa. Alexandre tyrmäsi Northcuttin oikeastaan vain yhdellä iskulla. Ensimmäiset reilut parikymmentä sekuntia oli kyttäilyä, ja sitten pamahti kova isku suoraan Northcuttin leukaperiin.

Seuraavan kerran Northcuttia kuultiin leikkauksen jälkeen sairaalan sängyltä.

”Tunnen olevani siunattu, kun olen saanut näin hyvää huolenpitoa ja tukea One Championshipiltä, perheeltäni, ystäviltäni ja faneiltani”, hän kertoi Instagramissa.

Vitsiäkin löytyi rankassa paikassa. ” Seuraava kuva katetrin poistosta, joten pysykäähän kanavalla”, Northcutt jatkoi.

Northcutt lupasi palata vielä kehään, kunhan toipuu jättityrmäyksestä. Hän on aikaisemmin kisannut muun muassa UFC -kehissä. Northcutt ei ole mikään tusinaottelija, vaikka nyt tulikin neniin pahemman kerran. Voittoja miehellä on 11 ja tappioita 3.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia