Arizona Coyotes muuttamassa toiseen kaupunkiin?

Uutta NHL-joukkuetta Houstoniin halunnut NBA-seura Houston Rocketsin omistaja Tilman Fertitta on neuvotellut Arizona Coyotesin ostosta. Seuran uusi osoite olisi siten Houstonissa.

Fox Sport uutisoi NBA-seura Houston Rocketsin miljardööriomistaja Tillman Fertittan käyneen keskusteluja NHL:n komissaarin Gary Bettmanin kanssa Arizona Coyotesin areenatilanteesta, sekä seuran ostamisesta ja siirtämisestä Houstoniin. Aikaisemmin Fertitta yritti saada Houstoniin uutta NHL-joukkuetta, mutta joulukuun alussa varmistui NHL:n laajentuminen Seattleen.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

 

NHL:n laajentuminen Seattlella aiheutti myös divisioonamuutoksia, joista Arizona ei innostunut. Kaudeksi 2021-22 he siirtyvät tyynenmeren divisioonasta keskiseen divisioonaan, joka tarkoittaa pidempiä vieraspelimatkoja. Heti divisioonamuutosten uutisoinnin jälkeen huhut Arizonan muutosta lähtivät liikkeelle, sillä samantyylisiä huhumyllyjä on kuulunut jo aikaisemmin. Aiemmin potentiaalisia ostajia tai kaupunkeja ei ole löytynyt, mutta nyt Houston haluaa tosissaan NHL-joukkueen kaupunkiinsa.

Houstonilaisen urheilutoimittajan Mark Bermanin Twiitin mukaan keskusteluja on käyty, mutta virallista päätöstä ei kannata odottaa lähiaikoina.

Coyotesin  tämän hetken areenatilanne on todella huono. Edes NHL:n johtoporras ei näe seuran tulevaisuuden olevan Arizonassa.

Houstonissa on NHL-tasoinen halli, joka ratkaisisi Arizonan ongelmat. Houston on USA:n neljänneksi suurin kaupunki ja samalla suurin kaupunki, jossa ei ole omaa NHL-joukkuetta.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia