Armialle ensimmäinen hattutemppu NHL:ssä

Montreal Canadiensin Joel Armia teki komean hattutempun New Yorkin Madison Square Gardenissa. Armia lähes kolminkertaisti kauden maalisaldonsa.

Montreal Canadiensin Joel Armia teki viime yönä uransa ensimmäisen NHL -hattutempun, kun Canadiens voitti New York Rangersin Madison Square Gardenissa 4-2.

”En tehnyt hattutemppuja SM-liigassakaan, vain kahta maalia, joten tällaisesta on jo aikaa”, Armia sanoi ottelun jälkeen. Armialla meni 220 NHL -matsia ennen kuin kolmen maalin ilta sattui kohdalle.

Armia teki ensimmäisen maalinsa toisen erän 15. minuutilla. Hän löi Christian Folinin kutin reboundina verkkoon Rangers -veskari Henrik Lundqvistin torjunnasta. Armian ensimmäinen vei Montrealin 2-1 -johtoon.

Armia teki tilanteeksi 3-1 rannelaukauksella kolmannen erän viidennellä peliminuutilla. Kuti lähti oikean b-pisteen kaarelta.

”Hänellä on hyvä laukaus, ja sitä hän näytti tänään. Toivottavasti itseluottamus nyt auttaa häntä tekemään lisääkin maaleja”, Canadiesin päävalmentaja Claude Julien sanoi.

Illan viimeisen maalin Armia pääsi laittamaan Rangersin tyhjään maaliin, kun 37 sekuntia oli enää jäljellä.

”Tää on cool. Hän on iso osa meidän ryhmäämme, ja hän on tullut, sopinut mukaan ja täyttänyt roolinsa. Hienoa nähdä kavereiden saavan näitä hetkiä”, Canadiens -laituri Brendan Gallagher sanoi Armian hattutempusta.

Armialla on nyt tällä kaudella 40 ottelusta tehot 10+7.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia