Arsenal antoi Unai Emerylle potkut! | Valioliiga

Valioliigassa on nähty kauden kolmannet potkut!

unai emery potkut arsenal

Valioliigaseura Arsenal on ilmoittanut kello 12.00 jälkeen perjantaina 29.11 erottaneensa manageri Unai Emeryn. Surkeasti kauden aloittanut Arsenal on kyntänyt pahasti Valioliigassa ja eilinen Eurooppa-liigan tappio Frankfurtille oli tarpeeksi seurajohdolle. Emeryn korvaa ensihädässä seuraikoni Freddie Ljunberg.

Fanit innoissaan!

Emery ei kyennyt täyttämään Wengerin saappaita – Potkut!

Emery ehti toimia Arsenelin päävalmentaja vain 18 kuukautta seuralegenda Arsene Wengerin jälkeen. Arsenalin johtokunnan virallisessa tiedotteessa kerrotaan, että päätös Emeryn lähdöstä on tehty hyvässä yhteisymmärryksessä Emeryn valmennustiimin sekä johtokunnan kanssa.

Johtokunnan tiedot:  ”Haluamme vilpittömästi kiittää Emeryä hyvästä työstä ja haluamme kaikki toivottaa hyvää tulevaisuutta Emerylle sekä koko muulle tiimille. Eropäätös tehtiin kuitenkin syistä, jotka liittyvät tuloksiin sekä peliesityksiin”.

Valioliiga: Norwich – Arsenal 1.12

Arsenal pelaa ensimmäisen ottelunsa uuden managerin alaisuudessa sunnuntaina kun se kohtaa vieraskentällä Teemu Pukin Norwichin. Ottelun pitkävetokertoimet ovat Arsenalin puolella mutta ne ovat olleet Frankfurt tappion jälkeen nousussa. Managerin vaihdos saatta heittää ne kuitenkin uudelleen laskuun joten nyt kannattaa betsata Arsenalin voittoa! Eikö uudelle valmentajalle yleensä voiteta eka peli? Betssonin kertoimet otteluun 4.10 – 4.40 – 1.82

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia