Arsenal-fani teki historiaa - FIFA:n pelaamisella ennätystenkirjoihin

Ennätyskirjoihin voi päästä monella eri tavalla - muun muassa pelaamalla pari vuorokautta FIFA:a.

Christhoper cook

Pidätkö itseäsi kovana konsolipelaajana? Onko sinulla rautaiset istumalihakset ja niin kuluneet peukalonpäät ettei niistä saa enää otettua sormenjälkiä? Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä Guinnessin ennätystenkirjaan ja haastamaan Arsenal-fani Christopher Cookin.

Tämä kovan luokan jalkapallofani nimittäin rikkoi maailmanennätyksen, kun hän pelasi lähestulkoon 49h putkeen FIFA konsolipeliä. Ennätys tehtiin kokonaan onlinepelejä pelaamalla ja hyvän kuvan miehen päättyväisyydestä antaa se fakta, että Cookilla oli pelimaratonin aikana 17h mittainen putki, jolloin miehen tilille napsahti vain yksi ainut voitto. Moni kaveri olisi paiskannut tässä vaiheessa ohjaimen päin seinää mutta Cook se vain jatkoi ja upotti kädet jää-ämpäriin helpottaakseen kipuja sormissaan!

Cook tikkasi lopulta uudeksi Guinnessin maailmanennätykseksi aikamääreen 48h 49min ja 41sek. Aiempi maailmanennätys oli 48h ja 5min, ennätyksen jakoivat Jordan Bloeman ja Scott Francis. Cookilla oli omien sanojensa mukaan kaksi syytä miksi hän lähti tähän suureen hullutukseen. Ensinnäkin mies oli haaveillut lapsesta asti tekevänsä jonkun maailmanennätyksen ja toiseksi hän pystyi tempauksensa avulla keräämään rahaa hyväntekeväisyyskampanjaan joka auttaa liikuntakyvyttömiä pelaamaan konsoleilla. Hyvin sopiva teema herra Cook.

Mies jutteli ennätyksen jälkeen olevansa todellisuudessa melko huono pelaaja mutta onneksi sillä ei ollut tässä tapauksessa mitään merkitystä. Arsenal-fani oli kuitenkin innoissaan siitä että hän voitti viimeiseksi jääneessä ottelussa ”koppavan Tottenham – fanin”. Olisiko sinusta tai frendistäsi rikkomaan Cookin ennätys? Kommentoi Facebookissa!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia