Arsenal haluaa uuden ranskalaiskärjen, Realin Benzeman

Real Madrid haluaa eroon Karim Benzemasta, kapteeni Sergio Ramos on vielä sitä mieltä, että Benzemasta ei voi edes paljon pyytää.

Arsenal haluaa Real Madridin kärkimiehen Karim Benzeman. Seura on valmis maksamaan ranskalaiskärjestä 35 miljoonaa puntaa. Asiasta uutisoi nyt ensimmäisenä espanjalainen Diario Gol. Ilmeisesti Real Madrid haluaisi myydä Benzeman ensi kesänä. Realin presidentti Florentino Perez aikoo uutisen mukaan pyytää Benzemasta 70 miljoonaa puntaa, joten hieman Arsenal ja Real Madrid joutuvat vielä neuvottelemaan.

Realin kapteeni Sergio Ramos on sanonut painavan mielipiteensä siirrosta. Ramosin mielestä Realin pitäisi myydä Benzema heti, ja Arsenalin tarjous olisi riittävä. Ramosin mukaan kukaan ei maksa Benzemasta Perezin pyytämää summaa.

Benzema ei ole tehnyt pelitilannemaalia sitten helmikuun.

”En tykkää siitä, että kimppuuni käydään, kun pelaan hyvin, mutta en tee maalia. Pelaan sellaisten pelaajien kanssa, joiden tiedän arvostavan sitä, mitä teen kentällä. Jotkut tulevat stadionille vain viheltämään. Meitä loistavia pelaajia aina kritisoidaan. Me myymme sanomalehtiä”, Benzema sanoi hiljattain Espanjan Vanity Fairille.

Arsenal on yhdistetty Benzemaan toistuvasti viime kausina. Aivan kuin joukkue ei saisi tarpeekseen ranskalaiskärjistä. Olivier Giroud hiljattain jätti Arsenalin ja lähti Chelseaan vajaan kuuden Arsenal -vuoden jälkeen. Kesällä Arsenal hankki Lyonista Alexandre Lacazetten, mutta hän on ollut pettymys. Tammikuussa Arsenalin ykköskärjeksi ostettiin Dortmundista Gabonia edustava Pierre-Emeric Aubameyang, ja hänkin on vähintään puoliksi ranskalainen. Aubameyang on syntynyt Ranskassa ja edustanut Ranskaa alle 21-vuotiaitten maajoukkueessa.