Arsenal keskustellut FC Barcelonan kanssa Philippe Coutinhon siirrosta takaisin Valioliigaan

Valioliigan siirtoikkuna sulketuu tämän viikon torstaina. Suurseurat yrittävät vielä repiä kaneja hatusta viime hetkillä.

Philippe Coutinho, Barcelona

Valioliigan siirtoikkunassa kuhinaa

Valioliigakausi alkaa tämän viikon perjantaina 09.08.2019 sarjanavausottelulla Liverpool – Norwich City. Viimeiset päivät ennen kauden alkua ja Valioliigan siirtoikkunan sulkeutumista ovat kiireistä aikaa eri seurojen toimistoilla. Vieläkö nähdään isoja pelaajahankintoja? Painetaanko paniikkinappulaa ja ostetaan vain joku koska voidaan vai ovatko kokoonpanot jo valmiit? Veikkaussivut.com seuraa tilannetta suurennuslasilla torstaihin asti.

FC Barcelonan Philippe Coutinho Arsenalin kiikarissa

Espanjasta kantautuvien tietojen mukaan Arsenal olisi hyvin kiinnostunut brassi Philippe Coutinhon palveluksista. Keskustelut ovat huhujen mukaan olleet käynnissä jo tovin ja seuranedustajat tapasivat asian tiimoilta sunnuntaina, kun Arsenal ja FC Barcelona ottivat toisistaan mittaa Joan Gamper Trophy ystävyysottelussa.

Katalaaniseura osti Coutinhon melkoisen käden väännön päätteeksi Liverpoolista tammikuussa 2018 yli 140 miljoonan punnan siirtosummalla. Brasilialainen ei ole kuitenkaan missään vaiheessa onnistunut Espanjan-kentillä ja nyt Barca olisi valmis lainaamaan pelaajan Arsenaliin 27 miljoonalla punnalla per kausi. Lainasopimus sopisi tällä hetkellä Arsenalille todella hyvin, sillä The Gunners on laittanut kesänsiirtoikkunassa rahaa haisemaan jo siinä määrin, ettei seuralla ole mahdollisuuksia ostaa Coutinhoa. Lainasopimus on myös siinä mielessä turvallinen vaihtoehto Arsenalille, ettei joukkue joudu sitoutumaan vuosiksi pelaajaan, jos otteet ovat yhtä nihkeitä kuin Katalaaniseuran riveissä.

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Muista! Valioliiga Fantasy!

Ilmainen fantasypeli, virallisen tahon tuottama Premier League Fantasy alkaa jälleen 9.8.2019. Jos olet aikeissa osallistua tällä kaudella kisaan, käy heittämässä oma joukkueesi myös Valioliiga Suomi -ryhmään, sinne pääset koodilla o2703a -> Tutustu! Fantasy Premier League

Samalla voit käydä liittymässä Valioliiga Suomi – Facebook-ryhmään, jossa perataan jo tulevaa kautta! Ohessa rautalankaversiota miten tätä koukuttavaa peliä pääsee pelaamaan!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt