Arsene Wengeristä tulossa AC Milanin uusi päävalmentaja?

Kiinalaiset rahamiehet ovat tyytymättömiä Gennaro Gattusoon, ja Arsenal -faneina he haluaisivat ilmeisesti Wengerin hommiin. Ojasta allikkoon?
Arsene Wenger

Arsene Wenger on saamassa työpaikan!

Viime kesänä Arsenalista lähtenyt ranskalaismanageri Arsene Wenger on hyvin lähellä managerisopimusta AC Milanin kanssa. Jalkapallolehdet ympäri maailman ovat tänään uutisoineet, että AC Milanin kiinalaiset omistajat ovat pettyneitä AC Milanin manageriin Gennaro Gattusoon, ja uusi mies hommaan olisi 69-vuotias Wenger.

Ehkä Wenger tiesi jo jotain, kun hän hiljattain kertoi SportBILD -julkaisulle, että:

”Uskoakseni aloitan työt uudelleen tammikuun ensimmäinen päivä. En tiedä vielä. Olen hyvin levännyt ja olen valmis.”

Gattuson sopimusta pidennettiin viime huhtikuussa, mutta Elliott Management Corporationin sijoittajat, jotka sattumoisin ovat myös Arsenalin kannattajia, haluavat tuoda Wengerin Milaniin.

Milan on hiljattain palkannut myös Ivan Gazidisin, joka oli takavuosina Arsenalin johtoryhmässä ja Wengerin läheinen työkaveri. Palaset alkavat loksahdella kohdalleen.

France Football -lehden mukaan Wenger on käynyt AC Milanin kanssa neuvotteluja jo viikkojen ajan.

AC Milanin kauden yksi tähtäin on ollut paluu Mestareiden liigaan, mutta joukkue on pelannut tällä kaudella huonosti. Sen on nyt Serie A:ssa Lazion kanssa tasapisteissä sijalla neljä, kymmenen pistettä kärkijoukkue Juventusta perässä.

France Football on sitä mieltä, että Wengerin ja AC Milanin diili olisi jo lähes valmis, kun taas toiset lähteet sanovat, että diili on jo solmittu.

Vetomarkkinoille tilanne on selvä. Wengerin kerroin AC Milanin uudeksi manageriksi on yleisesti noin 1.25 -tasolla. Wengerin kerroin Bayern Munchenin uudeksi manageriksi on noin 6.00.

ESPN on jo kirjoittanut, että Wengerin ensimmäinen hankinta AC Milanin managerina olisi Manchester Unitedin toppari Eric Bailly.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia