Panarinin uudet sotaan liittyvät tatuoinnit aiheuttavat mielipahaa

Artemi Panarinin uudet tatuoinnit aiheuttavat pahennusta ympäri maailman.

Yksi NHL-kesän kuumimmista vapautuvista pelaajista 27-vuotias Venäläinen Artemi Panarin on saanut etenkin sota-aiheista valveutuneet kansalaiset pyörittelemään silmiään uusilla tatuoinneillaan. Korkinossa Neuvostoliitossa syntynyt vasen laitahyökkääjä on tatuoinut reisiinsä kyseenalaiset vuosiluvut, jotka viittaavaat toiseen maailmansotaan.

Kyseiset vuosiluvut täsmäävät toisen maailmansodan alkuun 1. syyskuuta 1939 sekä loppuun 2. syyskuuta 1945. Suomi oli sodassa Neuvostoliittoa vastaan vuosina 1939-1944, joten on ymmärrettävää, että etenkin suomalaiset ovat ottaneet tatutoinnit vastaan paheksuen. Yhteisöpalvelu Redditissä aiheesta käydään kuumaa keskustelua ja mielipiteet vaihtuvat suuntaan jos toiseen:

-As a Finn, I don’t really like that – Suomalaisena en todella pidä tästä

-I think it’s how many goals and assists he plans to retire with. – Uskon, että tämä on suunnitelma, että montako maalia sekä syöttöä hän tekee urallaan.

-uhhh.. why? Like I realize its the years of WWII but does it hold a special significance to him? If not that’s pretty weird –  Uhh.. Miksi? Kuten ymmärrän se on WW2:n vuodet, mutta onko niillä erityistä merkitystä hänelle? Jos ei ole, niin todella outoa.

-He says that these are actually years of birth of his grandfathers, it has nothing to do with war – Hän sanoo, että vuodet ovat hänen isovanhempiensa syntymävuodet. Eikä niillä ole mitään tekemistä sodan kanssa.

Alimmainen selitys tuntuu todenmukaisimmalta, mutta voihan kyseessä olla myös kaksiselitteinen syy tatuoinneille. Ainoastaan Bread Man itse tietää todellisen tarkoituksen ja merkityksen.

Jos vuodet tarkoittavat hänen isovanhempiensa syntymävuosia, niin ele on hieno. Monet kommentoivat kuitenkin Venäläistä tapaa ja ylpeyttä tuntien tatuointien tarkoittavan lähes varmasti sotaa. Joidenkin mukaan fontti täsmää keskitysleiri aiheisten tatuointien tyyliin ja tuo ilmi sodan julmuutta. Erään kommentoijan mukaan fontti on samanlainen mitä Josef Stalin käytti eräissä kirjoituskoneella tehdyissä dokumenteissa.

Mene ja tiedä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia