AS: PSG nappaamassa Sergio Ramosin

Sergio Ramosin sopimus Real Madridin kanssa loppuu ensi kesään. Madridissa ollaan sitä mieltä, että Ramosin lähtö on lähellä.

Real Madrid, Sergio Ramos, PSG

PSG on lähellä onnistua nappaamaan Real Madridin seuraikonin Sergio Ramosin ensi kesänä itselleen.

Sergio Ramosin sopimus Real Madridin kanssa umpeutuu kesäkuun 30. päivä 2021, ja ensi vuoden alusta lähtien hän pystyy neuvottelemaan sopimuksista muidenkin joukkueiden kanssa. Realin päävalmentaja Zinedine Zidane ja fanit haluavat tietenkin Ramosin jäävän Madridiin, mutta tilanne on mutkikas.

Real Madrid ei halua tarjota kapteenilleen ja monivuotiselle avainpelaajalleen pitempää kuin vain yhden vuoden sopimusta. Real Madridilla on julkilausuttuna politiikkana pelaajasopimusten kanssa, että yli 30 vuotiaille ei tarjota muita kuin yhden vuoden sopimuksia. Cristiano Ronaldon viimeinen sopimus Realin kanssa oli tästä säännöstä kuitenkin poikkeus. 31-vuotiaan Ronaldon kanssa tehtiin kolmen kauden mittainen sopimuspaperi. Useampikin Realin pelaaja on kuitenkin jättänyt seuran täytettyään 30 vuotta ja oltuaan tyytymättömiä sopimusneuvotteluihin. Esimerkiksi toinen puolustuksen avainpelaaja Pepe jätti Madridin tästä syystä vuonna 2017 ja päätyi Portugalin Portoon.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Santiago Bernabeu valmistuu kesällä 2022

Sergio Ramos on tehnyt selväksi, että hän haluaa jatkaa Real Madridissa ja eläköityä, kun pelit Realissa ovat ohi. Ramos on myös sitä mieltä, että 16 kautta seurassa antaisivat hänelle oikeuden saada kahden vuoden sopimuksen. Siksikin oli tärkeää jatkaa vuoteen 2023 saakka, että silloin hän pääsisi vielä pelaamaan uudelle Santiago Bernabeulle.

Ramos on kertonut Real Madridille, että hän suostuu uuteen sopimukseen, jos se on kaksivuotinen ja palkka on sama kuin nytkin, etöo 12 miljoonaa euroa vuodessa.

Sergio Ramos on edelleen yksi maailman parhaista puolustajista, ja hänen sopimustilanteensa saa tietenkin suurseurat liikkelle. Espanjalaisen urheilumedian AS:n mukaan PSG on valmis tarjoamaan Ramosille kolmen vuoden sopimusta, josta Ramos saisi 20 miljoonaa euroa joka vuosi. Tarjous ei ole vielä virallinen mahdollisten lakiongelmien vuoksi.

Uutisten mukaan Real Madridissa ollaan sitä mieltä, että Sergio Ramos on lähempänä lähtöä seurasta kuin uutta sopimusta. Ramosin korvaajaksi on jo katsottu David Alaba Bayern Munchenista. Hinta olisi suurin piirtein sama kuin Ramosille, mutta Alaba on vasta 28-vuotias.