2.12: Ballon D`Or 2019 voittaja Lionel Messi?

Virgil van Dijkin piti voittaa tänään Ballon D`Or mutta tilanne näyttää kääntyneen argentiinalaisen Lionel Messin hyväksi

Messi, Ronaldo

Messi lyömässä van Dijkin ja Ronaldon

Vuoden paras jalkapalloilija valitaan tänään kun vuoden 2019 Ballon D`Or voittaja paljastetaan Ranskan Pariisissa järjestettävässä juhlatilaisuudessa.

Gaalan järjestää tuttuun tapaan France Football lehti ja voittajan valinnasta vastaavat toimittajat ympäri maapallon. Kultainen pallo on jaettu vuoden parhaalle jalkapalloilijalle aina vuodesta 1956 alkaen. Kuluneelle vuosikymmenellä palkintogaalaa on dominoinut kaksikko Cristiano Ronaldo & Lionel Messi. Tämän vuoden voittajasuosikki on ollut useita kuukausia Liverpool-puolustaja Virgil van Dijk jonka palkinto olisi vihdoista viimein hieno osoitus siitä että myös puolustaja voi voittaa Ballon D`Or pystin.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Messille kuudes, Ronaldo kaukana takana

Nyt asetelma on kuitenkin mennyt uusiksi ja näyttää siltä, että Leo Messi tulee voittamaan historiallisen kuudennen kultaisen pallon. Internetin ihmeelliseen maailmaan on nimittäin vuotanut valokuva äänestuloksista joiden perusteella palkinto menisi tänään  Messille, hollantilaisen van Dijkin jäädessä toiseksi.

Ballon D`Or vedonlyönti

Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimet pitävät VVD:tä vieläkin ennakkosuosikkina mutta ainakain Barcelona-fanit luottavat kuvavuotoon kuin kivimuuriin. Jos yllä oleva äänestystulos pitää paikkansa niin Messin voitolla on vielä mukava kerroin. Katso kertoimet ja lue ennakkoasetelmat omasta Ballon D`Or vihjeartikkelista. 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia