Barca haluaisi myydä Coutinhon, ja ManU haluaisi ostaa

Philippe Coutinho tuli huiman kovalla siirtosummalla vuosi sitten Liverpoolista Barcelonaan. Oikein mikään ei Barcassa kuitenkaan ole häneltä sujunut, ja itseluottamus on nollilla.

Philippe Coutinho, BarcelonaBarcelona on valmis myymään Philippe Coutinhon. Coutinho tuli Nou Campille kovalla kohulla vuosi sitten tammikuun siirtoikkunan aikana Liverpoolista, mutta brassi ei ole onnistunut vakuuttamaan Barcelonassa. Siirtosumma vuosi sitten oli huima. Liverpool sai Coutinhosta komeasti 142 miljoonaa puntaa.

Coutinho on nyt pelannut Barcan paidassa 46 ottelua ja hän on tehnyt 16 maalia. Lisäksi Coutinho on antanut Barcan otteluissa kymmenen maalisyöttöä. Viime torstaina cup-tappiossa Levantelle Coutinho teki Barcan ainoan maalin. Edellisen kerran hän oli osunut maaliin viime lokakuussa.

Coutinho ei ole onnistunut saamaan paikkaa Barcan avauksessa. Tällä hetkellä Ousmane Dembele on Coutinhon yläpuolella nokkimisjäjestyksessä. Miehet kamppailevat paikasta hyökkäyksessä Messin ja Dembelen vieressä.

Calciomercato -futismedian mukaan Barcelona olisi valmis myymään Coutinhon, mutta hinnan olisi oltava lähellä sitä hintaa, jonka Barcelona maksoi miehestä.

Sunnuntaina Barcelona pelaa La Ligassa Eibaria vastaan, ja tässäkin ottelussa Coutinho on ilmeisesti penkin puolella.

Ja mikä voisi olla Coutinhon uusi seura. Espanjalaismedian mukaan Coutinhon agentti on käymässä neuvotteluita Manchester Unitedin kanssa. Minkäpä muunkaan?

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia