Barca ostaa uuden kärjen, ykkösehdokas Aubameyang

Luis Suarez joutui polvileikkaukseen, ja nyt Barcelonassa halutaan uusi hyökkääjä jo tammikuussa. Ykkösehdokas on Aubameyang, myös Giroud ja Rodrigo mainittu.

Aubameyang Arsenal

Barcelonan uusi manageri Quíque Setien on sanonut medialle, että seuran tarvitsee hankkia tammikuussa uusi hyökkääjä korvaamaan loukkaantunutta Luis Suarezia. Suarez loukkasi hiljattain polvensa niin pahasti, että joutui leikkaukseen. Suurin osa loppukaudesta jää mieheltä sivuun.

Barcelonan kisa Real Madridin kanssa La Ligan kärjessä on tiukka, joukkueet ovat ykköspaikalla tasapisteissä. Iso aukko joukkueessa hankaloittaisi Barcan mahdollisuuksia estää Real Madridia voittamasta mestaruutta.

Barcan kärkipelaamisesta vastaavat tällä hetkellä Leo Messi sekä Antoine Griezmann, ja seurassa ollaan sitä mieltä, että näiden kahden takana ryhmä on liian ohkainen. Barca myös haluaa joukkueeseen perinteisen kärkimiehen, ei uutta laituria tai ns. false nine -pelaajaa.

Barcelonan urheilujohtaja Eric Abidal on kartoittanut jo pitempään korvaajia Suarezille, mutta nyt hankintaa täytyy kiirehtiä.

Mundo Deportive -lehti on uutisoinut, että Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyang on Barcelonan ykkösvaihtoehto uudeksi hyökkääjäksi.

Arsenal ei halvalla luovu

Aubameyang on tällä kaudella tehnyt heikosti pelaavalle Arsenalille 14 maalia 22 liigaottelussa. Yleinen käsitys kuitenkin on, että Aubameyangin hankkiminen kävisi Barcalle kalliiksi. Arsenal tulisi vaatimaan kovan korvauksen, eikä Barcalle ole juuri nyt kovin paljon rahaa kirstussa.

Aubameyang on tällä hetkellä Arsenalista yksi niistä harvoista pelaajista, jotka pystyvät pitämään joukkuetta toiminnassa. Arsenalin uusi manageri Arteta tuskin heti haluaa päästää ehdottoman avainpelaajansa muualle.

Aubameyang itse on ilmoittanut olevansa avoin siirrolle Barcelonaan. The Mirrorin mukaan Aubameyangin jatko Arsenalissa on viime kädessä siitä kiinni, että suostuuko tämä allekirjoittamaan uuden sopimuksen. Nykyinen päättyy kesällä 2021.

Kesken kautta ei ole helppo löytää maailmanluokan kärkimiehiä. Barcelonan listalla ovat uutisten mukaan myös Valencian Rodrigo, Chelsean Olivier Giroud sekä Napolin Fernando Llorente. PSG:n Edinson Cavanin mahdollisesta siirrosta pois Pariisista on kirjoitettu, mutta ainakaan vielä ei Cavania ole yhdistetty Barcaan.

Ja entäs sitten Norwichin komeetta Teemu Pukki? Kyllä hän siinä hoitaisi hommat missä vaikka Chelsean maalipaikkojen tuhrija Giroud. Ja Pukki olisi varmasti halvempi.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia