Barcan tähtipelaajat siirtolistalle!

FC Barcelona laittaa joukkueensa uusiksi. Manageri on jo vaihdettu, nyt vaihdetaan yli puolet aloituskokoonpanosta, muun muassa Suarez, Alba ja Pique.

Suarez, Luis

Murskatappio Bayern Munchenille Mestareiden liigassa pistää Barcelonan joukkueen uusiksi. Manageri Quique Setien sai jo lähteä. Nyt espanjalainen urheilumedia Marca on uutisoinut, että Barcelonan joukkueesta siirtolistalle on laitettu seitsemän avainpelaajaa. Listalla ovat Luis Suarez, Jordi Alba, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti ja Gerard Pique.

Lista näyttää siltä, että Barcelonassa on alkamassa todellinen jälleenrakennusvaihe.

Mutta mitä tekee kauden jälkeen Leo Messi? Messin tilanteesta enemmän tässä jutussa: Vetomarkkinat: Tässä Messin ensi kauden seura!

Koeman haluaa van de Beekin

Viimeisimmän uutisen mukaan Hollannin maajoukkueen päävalmentaja, ex-Barca -tähti Ronald Koeman olisi seuran uusi päävalmentaja.

Barcelonan pelaajista huhumylly pyörii kiivaana. Viimeisimmän raportin mukaan Luis Suarez olisi tekemässä paluun Amsterdamin Ajaxiin, josta hän lähti Liverpooliin tammikuussa 2011.

Busquetsista ja Albasta ovat kiinnostuneita ainakin Valioliigan Everton ja Southampton.

Uusi päävalmentaja Koeman haluaa aloittaa uutisten mukaan uusien pelaajien hankinnan Ajaxin 23-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta Donny van de Beekistä.

Lisäksi espanjalainen Sport -urheilumedia on uutisoinut, että Barcan presidentti Josep Maria Bartomeu ja muut johtokunnan jäsenet haluavat voittaa kannattajat takaisin puolelleen tuomalla Neymarin Camp Noulle. Sport -julkaisun mukaan Barca antaisi PSG:lle Antoine Griezmannin sekä 50-60 miljoonaa euroa vaihtokaupassa Neymariin.