Uutislähde: Barcelona antanut potkut Valverdelle, Xavi tilalle

Uusi aika on alkamassa Barcelonassa. Uutisten mukaan manageri Valverde on saanut potkut ja tilalle tulee seuralegenda, loistava pelimies Xavi.

Ernesto Valverde, Barcelona

Uutiset Kataloniasta kertovat, että Barcelona olisi antanut potkut päävalmentajalleen Ernesto Valverdelle. Viimeinen niitti taisi olla se, kun Barcelona putosi Espanjan Super Cupin finaalista hävittyään välierissä Atletico Madridille 2-3.

Barcelonan kausi ei ole ollut kuitenkaan mikään katastrofi. Se johtaa Espanja La Ligaa tasapisteissä Real Madridin kanssa.

Uutislähde kertoo, että virallinen ilmoitus Valverden potkuista tulee maanantaina. Samalla Barcelona sitten kertonee, etä uudeksi päävalmentajaksi tulee seuralegenda Xavi. Hän pelasi Barcan paidassa vielä vuonna 2015.

Xavi on viime aikoina valmentanut qatarlaista Al Sadd -seuraa. Se on tainnut jo olla pitempään selvä, että Barcelona mielellään siirtäisi Valverden syrjään Xavin tieltä. Jonkinlainen hyväksyttävä syy vain piti löytää, ja Atletico -tappio oli juuri sellainen.

Barcelonan urheilujohtaja Eric Abidal sekä seuran toimitusjohtaja Oscar Grau ovat kertoman mukaan käyneet tällä viikolla Donassa neuvottelemassa Xavin ja Al Sadd -seuran kanssa.

Valverden aika Barcelonassa ei ole ollut mitenkään heikkoa. Hän tuli seuraan toukokuussa 2017, kun Luis Enrique jätti managerin pestin. Valverden kanssa Barca voitti La Ligan kahdesti, Espanjan cupin ja Espanjan Super cupin kerran.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia