Barcelona valitsi Iniestan korvaajaksi Vidalin

Barcelona tarvitsee keskikentälle vahvistusta, kun Iniesta ja Paulinho jättivät seuran. Seura halusi Arturo Vidalin, useat fanit olisivat ottaneet mieluummin Thiagon.
Arturo Vidal, Chile ja Barcelona

Barcelona tarvitsee Andres Iniestan korvaajan, ja valinta on uutisten mukaan osunut Bayern Munchenin chileläiseen Arturo Vidaliin. Daily Mailin mukaan Barcelona toivoo, että kaupat Vidalista saadaan tehtyä perjantaina.

Barcelonan johtokuntaa on kritisoitu kovasti Vidalin hankkimisesta. Chileläinen on jo 31-vuotias, ja suuri osa faneista olisi halunnut Iniestan korvaajaksi Thiago Alcantaran. Thiago lähti Barcelonasta Pep Guardiolan kanssa Bayerniin vuonna 2013.

Arvion mukaan Bayern olisi pyytänyt 27-vuotiaasta Espanjan maajoukkuemies Thiagosta 50 miljoonaa euroa. Vidalin hinta olisi vain noin 30 miljoonaa.

Vidal on varmasti joutunut ennen allekirjoitusta käymään läpi tiukan lääkärintarkastuksen. Hänen oikea polvensa operoitiin huhtikuussa, ja loppukausi jäi mieheltä väliin. Evening Standardin mukaan Vidal todettiin perjantaina Barcelonassa pelikuntoiseksi.

Jos kaikki menee hyvin, niin Vidal tulee Barcelonan ykkösavaukseen keskikentälle Rakiticin ja Busquetsin rinnalle. Kärkikolmikko olisi sitten Messi-Coutinho-Suarez.

Arturo Vidal oli alunperin menossa Inter Milaniin, mutta Barcelona nousi kuviin mukaan, kun Inter alkoi havitella Luka Modricia.

Barcelona tarvitsee keskikentälle kokeneita ja varmoja pelaajia, kun Iniestan lisäksi myös Brasilian maajoukkueen Paulinho jätti seuran kesällä. Ranskan maajoukkueen ja PSG:n Adrien Rabiot oli myös Barcan kiikarissa, mutta PSG:llä ei ilmeisesti ollut minkäänlaisia aikomuksia myydä miestä.

Barcelona on tänä kesänä taas käyttänyt rahaa siirtomarkkinoilla. Joukkue on ennen Vidalin ostamista kuluttanut reilusti yli 100 miljoonaa euroa ranskalaisen Clement Lengletin ja brassikaksikon Arthurin sekä Malcomin hankkimiseksi. Brassit ovat aloittaneet harjoituskauden mainiosti. Arthur paukautti ensimmäisessä treenimatsissaan Barcan paidassa Tottenhamia vastaan komean maalin kaukaa, ja samaten Malcomkin teki avauksessaan maalin Romaa vastaan.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia