Barkov esitti upean rankkarin

All-Star taitokisassa

Alexander ”Sasha” Barkov esiintyy uransa ensimmäistä kertaa All-Star tapahtumassa. Taitokilpailu kisailtiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ja Barkov pääsi heti todistamaan, ettei kikkakirja ole tyhjä.

Vastoin edellisten vuosien perinteitä, tänä vuonna pelaajia ei vertailtu shoot out kisassa. Pelaajat pääsivät kuitenkin esittämään rankkaritaitojaan yrittäessään pistää maalivahtien torjuntaputkea poikki GEICO NHL Save Streak kisassa. Uudessa lajissa ideana on selvittää kuka maalivahdeista tekee pisimmän torjuntaputken. Voittajaksi tästä kilpailusta selvisi Vegas Golden Knightsin Marc-Andre Fleury. Juurikin kyseisestä maalivahdista Barkov teki reikäjuustoa uskomattomalla kikallaan:

Barkov kommentoi suoritustaan Floridan verkkosivuilla tutulla tyylillä:  ”Tuo kikka oli ollut päässäni jo jonkin aikaa. Yritin sitä joskus treeneissä ja se toimi, joten ajattelin yrittää sitä nyt myös täällä”

Marraskuussa Barkovilta kysyttiin onnistuneen rankkarin jälkeen, että mistä mies löytää nuo kaikki kikat. -Netissä on semmonen sivusto kun Youtube, Sasha vastasi vinkkaillen. Olikohan tämäkin kikka suoraan Youtuben maailmasta?

Atlantic-divisioonaa edustava Buffalo Sabresin Jack Eichel kysyi Barkovilta ennen rankkareita apuja ja ideoita rankkareihin, mutta suomalaiselta ei apuja liiennyt.

-Barkov on rankkarikuningas. Kysyin, että onko hänellä mitään kikkoja hihassaan. Ei kuulemma ollut, mutta hän selvästi valehteli, Eichel vinoili viitaten Sashan suoritukseen.

Suomalaisvahti Pekka Rinne sijoittui GEICO NHL Save Streakissa tiukasti toiseksi heti Fleuryn  taakse, ottamalla yhden kopin vähemmän.

Barkov osallistui myös kiekonhallinta kilpailuun, jossa hän sijoittui viidenneksi.