Barkov on kuuma - nyt kahden maalin ilta

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on tällä hetkellä suomalaisista NHL-pelaajista kaikista kovimmassa kunnossa.

Aleksander Barkov on kuuma pelaaja NHL:ssä. Barkov teki Florida Panthersin molemmat maalit, kun joukkue hävisi Dallas Starsille 2-4.

Ottelun ensimmäisen maalin Barkov teki parin minuutin pelin jälkeen. Maali tuli, kun suomalaiskapteeni ohjasi Jonathan Huberdeaun ohjauksen maaliin.

Toisessa erässä noin 17 minuutin pelin jälkeen Barkov tasoitti ottelun lukemiin 2-2. Kuti lähti ylivoimalla vasemmalta kaaren päältä.

Dallas karkasi ottelussa voittoon, kun venäläinen Aleksander Radulov teki viimeisessä erässä kaksi maalia.

Barkov on ollut viime viikot kovassa kunnossa. Kahden viime viikon aikana hän on seitsemässä ottelussa tehnyt neljä maalia ja antanut komeat 13 syöttöä.

Barkovin lukemat tältä kaudelta ovat 32+53. Hän on suomalaisten tilaston kakkonen Coloradon Mikko Rantasen jälkeen. Maalipörssissä Barkov on suomalaisten ykkönen.

Florida on Itäisessä konferenssissa sijalla 11. Pudotuspelit siltä kyllä taitavat jäädä väliin. Columbus on nyt menossa villi kortti -paikalta jatkopeleihin, ja se on jo kahdeksan pistettä Floridaa edellä.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia