Barkov teki maalin 12 sekunnissa

Floridan Barkov teki maalin ensimmäisessa vaihdossa. Koivu ja Kotkaniemikin osuivat, mutta Laine ei vieläkään.

Florida Panthersin Alexander Barkov paukautti maalin ottelun ensimmäisessä vaihdossa, kun Florida voitti kotonaan Las Vegas Golden Knightsin 3-1.

Barkovin avausmaaliin meni vain 12 sekuntia. Hän kuskasi kiekon siniviivan yli oikean b-pisteen kohdalla ja laukoi ranteella kiekon verkkoon. Maali oli melkein Floridan seurahistorian nopein. Tällä hetkellä ennätys on 10 sekuntia, ja sen jakavat Barkov, joka teki 10 sekunnin maalin huhtikuussa 2016 Montrealia vastaan sekä Johan Garpenlov, joka teki saman lokakuussa 1996 Coloradoa vastaan.

Barkov sai ottelussa myös syötön tililleen. Hänet valittiin ottelun ykköstähdeksi.

Muutama muukin suomalainen NHL-pelaaja osui maaliin viime yön kierroksella. Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi teki ottelun avausmaalin, kun Montreal hävisi jatkoajalla New Jersey Devilsille 2-3.

Minnesota Wildin Mikko Koivu teki maalin, kun Minnesota hävisi Chicago Blackhawksille jatkoajalla 3-4.

Winnipeg Jets murskasi Anaheim Ducksin 9-3, mutta Patrik Laine ei tehnyt maalia vieläkään. Laineen pelistä on kyllä kadonnut kaikki, ja päällimäisenä mennyt on itseluottamus. Hän pelasi ottelussa melkein 16 minuuttia, ja sai aikaan vain yhden kudin kohti vastustajan maalia.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia