Barkoville hattutemppu, ja huiman komea maali!

Alexander Barkov teki NHL-uransa toisen hattutempun Montreal Canadiensia vastaan. Toinen maali oli komea, jalkojen välistä kiekko reppuun.

Barkov, Florida PanthersFlorida Pantherin suomalaissentteri Alexander Barkov teki viime yönä Montreal Canadiensia vastaan hattutempun ja nappasi vielä syöttöpisteen päälle.

Florida voitti ottelun 6-3. Barkovin maalit olivat ottelun ensimmäinen osuma noin neljän minuutin pelin jälkeen ylivoimalla, voittomaalin toisessa erässä, kun vajaa kolme minuuttia oli erää jäljellä, sekä vielä viimeisen erän puolivälissä Floridan viides maali. Syöttöpisteen Barkov sai Frank Vatranon maaliin ensimmäisessä erässä.

Ottelun voittomaali oli erityisen hieno. Barlov ajoi maalille, siirsi kiekon jalkojensa välistä selän taakse ja nosti sitten maila jalkojen välissä kiekon verkkoon. Ottelun televisioselostajakin huusi innoissaan: ”Jalkojen välistä, uskomatonta! Teitkö sinä juuri tuon, Aleksander Barkov?”

 

”Nuo ovat kivoja maaleja. Olen yrittänyt sellaista varmaan 17 kertaa, mutta nyt se onnistui ensimmäisen kerran, joten olen onnellinen. Mutta tärkeintä on, että saimme kaksi pistettä. Olen nähnyt tuollaisia maaleja Youtubessa ja highlightseissa, ja olen vain unelmoinut, että joskus onnistuisin tekemään tuollaisen maalin”, Barkov sanoi ottelun jälkeen.

Hattutemppu oli Barkovin NHL-uran toinen. Hänellä on tältä kaudelta 57 ottelusta pisteet 22+35=57.

Floridan toinen suomalainen, Henrik Borgström, sai itselleen ottelussa syöttöpisteen. Montrealin suomalaisille ottelu oli hankala. Joel Armia, Artturi Lehkonen ja Mikael Kotkaniemi tekivät nollatehot 0+0 ja saivat yhden miinuksen tehosaldoon. Antti Niemi aloitti maalilla, mutta hänet vaihdettiin Carey Priceen, kun Florida oli tehnyt kolme maalia yhdeksällä laukauksella.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia