Bayern Munchen myymässä Lewandowskia

Hyökkääjä-ässä Robert Lewandowski on vaihtamassa maisemaa Saksasta muualle. Todennäköisin uusi osoite löytyy Manchesterin punaisista, Alcantara saattaa lähteä samalla oven avauksella.
Robert Lewandowski, Puola ja Bayern Munchen

Bayern Munchenin puolalaiskärki Robert Lewandowski on lähtökuopissa, ja Manchester United olisi Lewandowskin ykköskohde, kirjoittaa brittilehti Independent.

Lewandowskin kanssa Bayernista olisi lähdössä myös espanjalainen Thiago Alcantara, ja hänetkin Jose Mourinho haluaisi Manchesteriin.

Bayern Munchen on Independentin mukaan ilmaissut olevansa valmis myymään kaksikon, ja United on ostajaehdokkaista se, jolla on eniten rahaa käytössä.

ManU melkein jo nappasi Thiago Alcantaran Barcelonasta vuonna 2013, kunnes tämä kuitenkin valitsi uudeksi seurakseen Bayernin silloisen managerin Pep Guardiolan vetoomuksesta. Alcantara on ilmeisesti nyt odottamassa tarjousta Barcelonalta, hän haluaisi palata takaisin entiseen seuraansa.

Lewandowski on ollut Jose Mourinhon suosikkipelaajia jo kauan, mutta hänen kohdallaan United joutuu kilpailemaan ainakin Real Madridin ja Chelsean kanssa.

Unitedilla on tietenkin paljon muuallakin verkkoja pelaajia kalastelemassa. ManU on koko maailmassa eniten voittoa tekevä jalkapalloseura, ja kun urheilullinen menestys ei ole ollut viime aikoina hääviä, niin se tarkoittaa kovia kauppoja ennen kautta.

Real Madridin Gareth Bale on yhdistetty Unitediin jo pitemmän aikaa. Bale on ilmeisesti seuran varapuheenjohtajan Ed Woodwardin suosikkipelaajia. Balen tulevaisuus Real Madridissa on paljon kiinni siitä, mitä uusi päävalmentaja Julen Lopetegui hänestä ajattelee.

Spursin toppari Toby Alderweireld on myös ollut ManU:n ostoslistalla, mutta tämä kauppa meni hiljattain jäihin, koska Alderweireldin hinta nousi liian korkeaksi. Uusi tarjous saattaa kuitenkin vielä olla tulossa. Juventuksen Alex Sandron ja ManU:n välillä on samanlainen tilanne.United pitää Alex Sandroa täydellisenä pelaajana, jos Mourinho haluaa vasemman pakin paikalle uuden miehen.

Mourinho on uutisten mukaan vielä kerran tuumimassa, että josko Luke Shawsta olisi sittenkin pelimieheksi puolustuksen vasemmalle laidalle yhdessä Ashley Youngin kanssa.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia