Bayern Munchen tähti siirtymässä Leicester Cityyn?

Tekeekö kokenut hollantilainen paluun Valioliigaan?

Englannin Valioliigassa pelaava Leicester City on tällä hetkellä vahvasti hollantilaisen pelaajalegenda Arjen Robbenin kintereillä. 35 – vuotias vasenjalkainen maestro on viettänyt viimeiset kymmenen vuotta Bundesliiga-jättiläisen Bayern Münchenin riveissä, missä laitalinkki voitti kaiken mahdollisen kotimaassa sekä Mestarien liigan vuonna 2013. Robben itse viimeisteli kyseisen ottelun voittomaalin:

 

 

Nyt tämä entinen Chelsea, Real Madrid ja Bayern-tähti on uusien haasteiden edessä. Vedonlyöntiyhtiöt veikkaavat vahvasti, että Robbenin uusi osoite on Brendan Rodgersin luotsaama Leicester City. Vuoden 2016 Valioliiganmestari on tällä hetkellä kyllästetty potentiaalisilla nuorilla pelaajilla kuten Demarai Graylla ja Harvey Barnesilla. Robben toisi näiden nuorten tueksi roppakaupalla kokemusta voittamisesta. Uskotko sinä, että Robben sopisi Leicesteriin tekemään vastahyökkäyksistä tuhojaan yhdessä Jamie Vardyn kanssa?

Leicesteriin kokemuksen lisäksi lisää nuoruutta?

Robbenin lisäksi Leicester hamuaa tuoretta verta yllämainitun Jamie Vardyn takapiruksi. Ketut ovat osoittaneet kiinnostuksensa vasta 18 – vuotiaaseen englantilaiseen hyökkääjään Danny Loaderiin. Loader pelasi viime kaudella sarjaporrasta alempana Reading paidassa missä mies pääsi esittämään taitojansa. Huhujen mukaan myös suurseurat Arsenal, Chelsea ja Juventus ovat kiinnostuneet Loaderin palveluksista muta peliaikaa näissä suurseuroissa tuskin on tarjolla samaan malliin kuin Leicesterissä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia