Bayern Munchen uhkaa laittaa maajoukkueen boikottiin

Bayern Munchenin presidentti Uli Hoeness kiukuttelee, että jos Manuel Neuer ei saa olla maajoukkueen ykkösmaalivahti, niin sitten kukaan Bayernista ei tule pelaamaan

manuel neuer, bayern munchen

Bayern Munchen aikoo boikotoida Saksan maajoukkuetta, jos päävalmentaja Joachim Löw pudottaa maalivahti Manuel Neuerin maajoukkueen vaihtopenkille. Näin uhkasi Bayernin presidentti Uli Hoeness.

Liike-elämän ja politiikan puolella monikansalliset firmat alkavat jo olla isompia kui suurimmatkin valtiot. Sama tilanne alkaa näkyä jo urheilun puolella, seurajoukkueet ottavat ohjat ja maajoukkueet tyytyvät osaansa.

Saksan maajoukkueen ongelmatilanne alkoi Neuerin ja Barcelonan ykkösveskarin Marc-Andre ter Stegenin sanasodasta, kun te Stegen toi ilmi turhautumisensa siitä, että hän ei saa peliaikaa Saksan paidassa.

Saksassa on alettu spekuloida, että ehkä Barcan ykkösveskarin pitäisi olla myös maajoukkueessa ykkönen. Tähän Bayern -pomo Hoeness sitten sanoi Sport Bild -lehdessä, että ex-Borussia Monchengladbach -veskari ter Stegeniää ei ole mitään oikeutta pelata maajoukkueessa.

Hoeness myös sanoi, että jos Neuer joutuu Saksan joukkueessa vaihtoon, niin sitten Bayern ei anna maajoukkueen käyttöön ainuttakaan pelaajaa. Nyt Bayern on riidoissa maajoukkueen päävalmentajan Löwin ja maajoukkueen managerin Olivier Bierhoffin kanssa.

Viime maaliskuussa Löw pudotti maajoukkueessa Bayernin starat Boatengin, Mullerin ja Hummelsin. Surkeasti sujuneiden MM-kisojen ja Kansojen liigan jälkeen Löw lähti uudelleenrakennukseen vanhojen tähtien kustannuksella. Uusi Saksan maajoukkue on vankasti Bayernin nuorempien tähtien Serge Gnabryn, Niklas Sulen ja Joshua Kimmichin varassa, eikä sapelien kalistelu Bayern -pomojen kanssa ainakaan helpota maajoukkueen urakkaa.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia