Beneventon veskari tasoitti yliajalla!

Benevento sai koko seurahistoriansa ensimmäisen sarjapisteen, kun veskari Brignoli nousi yliajalla mukaan vapaapotkun ja pukkasi pallon AC Milanin maaliin.

Italian Serie A:n jumbojoukkue Benevento sai viikonloppuna kautensa ensimmäisen pisteen, kun se venyi kotonaan AC Milania vastaan 2-2 -tasapeliin. Ja millä tavalla tasoitus tulikaan! Ottelun yliajan viidennellä minuutilla Beneventon maalivahti Brignoli nousi mukaan vapaapotkuun, ja Brignoli laittoi pallon päällään maaliin!

Benevento pelaa ensimmäistä kauttaan Serie A:ssa, ja taitaa mennä tovi ennenkuin tulee toinen kausi. Joukkueen saldo komean kotitasapelin jälkeen on 0-1-14 ja maalisuhde 8-36.

Brignolin tasoitusmaali oli historiallinen ja komea. Juventuksesta lainalla oleva veskari-Brignoli nousi AC Milanin rangaistusalueelle, kun Danilo Cataldi oli antamassa vapaapotkua. Brignoli oli ensimmäisenä pallossa ja pusku meni AC Milanin maalin alanurkkaan.

”Vaikea kuvailla. Ajattelin, että se on 1-2 ja 95. minuuttia, meillä ei ollut mitään hävittävää. Nousin ylös, laitoin silmät kiinni ja hyppäsin. Olisi ollut kauheaa hävitä tämä ottelu, olemme jo hävinneet niin monta loppusekunneilla, joita emme ansainneet hävitä”, Brignoli sanoi ottelun jälkeen.

Brignolista tuli ensimmäinen maalivahti, joka tekee Serie A:ssa maalin sitten vuoden 2001, jolloin Regginan Massimo Taibi osui verkkoon.

AC Milan pelasi ensimmäistä kertaa Gennaro Gattuson manageroimana. Milanolaiset johtivat ottelua kaksi kertaa, mutta joutuivat alakynteen, kun Alessio Romagnoli sai toisen varoituksen ja ulosajon 75. minuutilla.

AC Milanin maalit tekivät Bonaventura ja Kalinic, Beneventuran ensimmäisen teki Puscas.

”Päästimme oudon maalin, ja juuri nyt tällainen meidän tuurimme on. Meillä on vielä pitkä matka. Tämä sattuu. Puukotuskin olisi ollut parempi kuin tämä maali. Me olemme AC Milan ja meidän on oltava parempia, tämä ei ole tarpeeksi”, Gattuso sanoi ottelun jälkeen.