Betsafe julkaisee ensimmäisen esports-yhteistyösopimuksensa

Vedonlyöntisivusto sponsorisopimukseen suomalaispelaaja Jesse "Zehn" Linjalan edustaman GODSENT:n kanssa.

Betsafe ja GODSENT yhteistyöhön

Vedonlyöntisivusto Betsafe on allekirjoittanut kolmen vuoden yhteistyösopimuksen ruotsalaisen ammattilais-e-urheilujärjestön GODSENT:in kanssa. Sopimuksen myötä Betsafesta tulee GODSENT:in eksklusiivinen vedonlyöntipartneri sekä CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) -joukkueen nimisponsori.

Esports on kasvanut valtavasti parin viime vuoden aikana, ja maailmanlaajuinen pandemia on sementoinut esportsin osaksi laajaa yleisöä houkuttelevaa urheilukenttää. Kun kaikki suuret urheilusarjat ja tapahtumat lykättiin kevään aikana tuonnemmas, esportsiin kiinnitettiin enemmän huomiota, mikä lisäsi sen tunnettavuutta, toteaa Betsson-konsernin markkinointipäällikkö Ville Kormilainen.

– Valitsimme Betsafe-brändin yhteistyökumppaniksi, joka on yksi seikkailunhaluisimmista ja urheilullisimmista brändeistämme. Uskomme, että esports-maailmassa on vielä paljon tehtävissä, ja tämä kunnianhimoinen GODSENTin ja Betsafen välinen yhteistyö on konkreettinen esimerkki sitoutumisestamme e-urheilun kehittämiseen, toteaa GODSENT:in toimitusjohtaja Ludwig Sandgren.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Betsafe, jolla on aina ollut uskallus sijoittaa poikkeukselliseen sisältöön ja sponsorointiin, on allekirjoittanut tämän pitkän sopimuksen kanssamme. GODSENT on erittäin kunnianhimoinen organisaatio, ja Betsafe sopii siihen täydellisesti. Heistä tulee tärkeä tukijamme CS:GO-joukkueeseen, ja Betsafe tulee olemaan loistava strateginen kumppani, kun kasvamme ykköstason organisaatioksi, Sandgren jatkaa.

Betsafen ensimmäinen esports diili

GODSENT on Betsafen ensimmäinen sponsorointi e-urheiluun ja sellaisenaan vahva tunnustus siitä, kuinka esports jatkaa kasvuaan ja houkuttelee yhä laajempia yleisöjä. Painopiste tulee olemaan CS:GO:ssa, joka on suosituin esport-urheilutuote vedonlyöjien keskuudessa Euroopassa.

Yhteistyön tavoitteena on luonnollisesti antaa rahallista tukea laadukkaaseen toimintaan, mutta myös kehittää yhteistyössä sosiaalisen median kanavien elämyksiä sekä sisältöä paremmaksi kaikille esports-faneille. Sopimus on tehty yhdessä GRID esportsin ja GODSENT:in kanssa. Tämä varmistaa erittäin laajan, sisältörikkaan ja relevantin tuotannon tulevista GODSENT:in otteluista.

Betsafe

Betsafe on johtava kansainvälinen vedonlyöntibrändi, jolla on 14 vuoden kokemus ja vahva intohimo urheiluun. Betsafe on osa Betsson-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista peliyhtiöistä jo yli viiden vuosikymmenen ajalta. Betsson Group on kokonaan Nasdaq Stockholm Large Cap -listalla noteeratun Betsson AB:n omistuksessa. Voit lukea arvostelun Betsafe vedonlyöntisivusta artikkelistamme. 

GODSENT

GODSENT on maailmanluokan esport-organisaatio, jossa on huippu-urheilijoita, -joukkueita ja sisällöntuottajia kymmenessä eri esports-lajissa. GODSENT on alan hienovarainen ja ammattimainen edelläkävijä, joka pyrkii olemaan inspiraation lähde koko alalle. Pohjana kaikelle on kunnianhimoinen työ niin henkisen kuin fyysisen harjoittelun saralla, jolla pyritään optimoimaan suorituskyky niin pelaamisessa kuin elämässä. www.godsent.gg

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia