Betsson maksaa voitot jo 2-0 -tilanteessa!

Vetofirma Betsson maksaa kesän aikana futisvetojen voitot jo siinä kohdassa, kun oma joukkue on 2-0 johdossa. Trustlyn kanssa voitto on lompakossa minuuteissa!

Jalkapallo vedonlyönti

Betsson on aloittanut kovan edun futisveikkaajille. Voitot maksetaan heti, kun betsaamasi joukkue menee kahden maalin johtoon. Riippumatta lopputuloksesta voitot kolahtavat tilille heti.

Tässä esimerkki: Lyö vetoa vaikka tämän illan La Ligan ottelusta Barcelona vastaan Athletic Bilbao. Laitat kymmenen euron betsin Bilbaolle, kun haistelet yllätyksen. Bilbao aloittaa vauhdilla ja tekee kaksi maalia vartissa ennen kuin Barcelona saa rivejään järjestykseen. Bilbaon toisen kassin jälkeen voitto 89 euroa kolahtaa pelitilillesi. Trustlyn kanssa voit nostaa rahat pankkitilillesi muutamassa minuutissa. Ja kas, sinulla on voittorahat lompakossa, kun Leo Messi alkaa kentällä heräilemään ja vie lopulta Barcan 3-2 -voittoon!

Betsson tarjoaa nopean maksun edun seuraaviin futissarjoihin: Espanjan La Liga, Englannin Valioliiga, Norjan Elitserien, Ruotsin Allsvenskan, Tanskan Superliga sekä Perun Primera Division.

Kampanja on voimassa elokuun puoliväliin saakka.