Brasilian MM-joukkue valittu

Brasilian MM-joukkue on jälleen loistavan kova. Mikäpä joukkue ei olisi yksi ennakkosuosikeista, kun riveissä pelaavat muun muassa Neymar, Coutinho, Marcelo ja Alisson.

Brasilia on julkistanut Venäjän MM-kisojen joukkueensa, ja kovahan se on, luonnollisesti yksi mestarisuosikeista.

Brasilia on tänä vuonna erinomainen joukkue kentän joka puolella. Jopa maalivahdin paikalla sillä on kaksikin maailmantähteä, AS Roman Alisson ja Manchester Cityn Ederson. Puolustuksessa Brasilialla pelaavat muun muassa Real Madridin Marcelo, PSG:n kaksikko Thiago Silva sekä Marquinhos. Hyökkäyspää Brasilialla on jo perinteisesti parhaasta päästä. Tänä vuonna pallonpyörittämisen ja maalinteon hoitavat PSG:n Neymar, Real Madridin Philippe Coutinho, Liverpoolin Roberto Firmino ja Manchester Cityn Gabriel Jesus.

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Brasilian päävalmenaja Tite joutui jättämään muutaman kokeneen pelimiehen pois ryhmästä. PSGN laitapakki Dani Alves ei ole mukana pahan polvivamman vuoksi. Juventuksen laitapakki Alex Sandro ei myöskään ole mukana, Marcellon kakkosmiehen paikan sai Atletico Madridin Filipe Luis. Chelsean David Luizkaan ei ole mukana, mutta hän on muutenkin ollut jo pari vuotta sivussa maajoukkuepeleistä.

Dani Alvesin jäätyä pois kisoista hänen paikastaan kamppailevat Manchester Cityn Danilo sekä Corinthiansin Fagner.

Brasilian joukkue kokoontuu yhteen toukokuun 21.,ja he lentävät Lontooseen viikkoa myöhemmin. Joukkue majailee Tottenhamin harjoituskeskuksessa ja kohtaa harjoitusotteluissa Kroatian Liverpoolin Anfieldilla ja Itävallan Wienissa. Venäjälle brassit saapuvat vajaata viikkoa ennen MM-avaustaan, joka on 17.6. Sveitsiä vastaan.

Brasilian MM-joukkue

Alisson, Ederson, Cassio – Danilo, Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marquinhos, Pedro Geromel, Marcelo, Filipe Luis – Casemiro, Paulinho, Fernandinho, Renato Augusto, Coutinho, Fred, Willian – Neymar, Roberto Firmino, Gabriel Jesus, Douglas Costa, Taison