Brasiliassa futiskentällä joukkotappelu

Vitorian ja Bahian ottelussa laitettiin pystyyn kunnon nyrkkiottelu, lopputuloksena yhdeksän punaista korttia ja kahdeksan keltaista.

Brasiliassa laitettiin futiskentällä sen verran pahasti ranttaliksi, että koko ottelu peruutettiin. Vitorian ja Bahian ottelussa alkoi nyrkkitappelu, kun tilanne oli 1-1 ja peliaikaa oli jäljellä 11 minuuttia. Tappelun aikana erotuomari ajoi kotijoukkue Bahian kuusi pelaajaa ulos kentältä, vierasjoukkue Vitorialta ajettiin ulos viisi pelaajaa. Sääntöjen mukaan joukkueella on oltava kentällä vähintään seitsemän pelaajaa, ja tästä syystä erotuomarin oli pakko lopettaa ottelu. Viimeisen ulosajetun pelaajan nimi oli Bruno Bispo.

 

 

Itse pelin puolella Vitorian Denilson aloitti maalinteon 33 minuutilla. Vinicius tasoitti rankkarista, kun toista puoliaikaa oli pelattu nelisen minuuttia. Vinicius juhli maaliaan sellaisella tanssilla, että kotijoukkueen pelaajilta meni kuppi nurin. Sitten alkoi nyrkittäminen, ja ensimmäisen taiston jälkeen kolme bahialaista ja kaksi vitorialaista saivat punaisen kortin.

Muutama minuutti myöhemmin kummaltakin puolelta heitettiin yksi pelaaja ulos.

Toisen puoliajan peliaika kului tapellessa ja tappelua selvitellessä. Kun 13 minuuttia oli jäljellä neljäs Vitorian pelaaja sai punaisen kortin, ja sitten Bispo potkaisi pallon huitsin mäkeen, ja tästä erotuomarin oli pakko antaa hänelle toinen keltainen kortti.

Brasilian uheilutuomioistuin nyt pohtii, että mitähän tämänkin ottelun kanssa pitäisi tehdä. Se on sellaista kun latinoveri kuohahtaa.