Brittilehdet: Hazard Real Madridiin jättisummalla

Real Madrid tarvitsee korvaajan Cristiano Ronaldolle. Huhujen, ja tietojen, mukaan uusi galactico on Chelsean ja Belgian Eden Hazard.
Eden Hazard, Belgia

Real Madrid hakee korvaajaa Juventukseen lähteneelle Cristiano Ronaldolle. Brittilehtien mukaan Ronaldon korvaaja on Chelsean Eden Hazard. Mail On Sundayn mukaan Hazard lähtee Lontoosta Madridiin uudella maailmanennätyssiirtosummalla 200 miljoonaa puntaa.

Hazard teki Belgian MM-turnauksen loppumisen jälkeen selväksi, että hän haluaa vaihtaa Stamford Bridgen Madridin Santiago Bernabeu -stadioniin.

Real Madridilla olisi nyt rahaa hankkia kovan luokan galactico. Ronaldo -kaupasta seura sai 99 miljoonaa puntaa. Chelseakin olisi halukas päästämään Hazardin, mutta vain jos kauppasumma on suurin koskaan futispelaajasta maksettu. Chelseassa ollaan vankasti sitä mieltä, että Hazard on arvokkaampi pelaaja kuin viime kesänä maailmanennätyssumman rikkonut Neymar. MM-kisojen perusteella väitteelle kyllä löytyy vankat perusteet.

27-vuotiaalla Hazardilla on vielä kaksi vuotta jäljellä sopimuksestaan Chelsean kanssa, ja Chelsea on vielä tarjonnut miehelle 300 000 punnan viikkopalkkaa, jos Hazard allekirjoittaisi uuden sopimuksen.

The Sunin mukaan Hazard tuskin tekee uuden sopimuksen Chelsean kanssa, nyt kun Real Madrid on selvästi tuonut julki kiinnostuksensa. Chelsean olisi myytävä Hazard tänä kesänä, muuten sopimuksen lähestyessä loppua hinta putoaa huimasti.

Hazard oli hyvän MM-turnauksen pelanneen Belgian kapteeni.

”Kuuden loistavan Chelsea -vuoden jälkeen taitaa olla aika löytää jotain uutta. Tämän MM-turnauksen jälkeen minulla todellakin on mahdollisuus päättää, että jäänkö vai lähdenkö. Viimeinen sana on kuitenkin Chelsealla, haluavatko he myydä. Te tiedätte, minne haluaisin mennä”, Hazard sanoi MM-kisojen jälkeen.

Chelsea ei selvinnyt tulevan kauden Mestareiden liigaan, ja tämä varmasti vaikuttaa Hazardin lähtöhaluihin.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia