Brittilehdet: Juventus haluaa Suomen Glen Kamaran

Brittilehdet ovat kertoneet, että Serie A:n jättiläinen Juventus haluaisi ostaa Suomen maajoukkueen Glen Kamaran Glasgown Rangersista.

Glen Kamara, Glasgow Rangers

Suomen maajoukkueen Glen Kamara on Juventuksen kiikarissa, uutisoivat brittilehdet.

24-vuotias Kamara siirtyi Dundeesta Rangersiin viime tammikuussa, ja keskikenttämies on ollut Glasgown Ibrox -stadionilla menestys. Kamara on Rangersille todellinen täysosumaostos, sillä kauppahinta oli vain 50 000 puntaa. Suomen maajoukkueessakin Kamara oli ikimuistoisissa karsinnoissa yksi joukkueen ehdoton avainpelaaja.

Kamara on huomattu Rangersin paidassa, ja nyt Daily Record kertoo Juventuksen olevan miehen perässä. Lisäksi Leeds olisi halukas ostamaan Kamaran Englannin Championshipiin.

Brittilehdet ovat uutisoineet, että Kamaran hinta-arvio olisi tällä hetkellä noin kahdeksan miljoonaa puntaa.

Juventus on täynnä keskikentän tähtiä, ryhmässä pelaavat Pjanic, Khedira, Ramsey, Matuidi, Rabiot ja Bentancur. Kamaraa pidetään Juventuksessa ilmeisesti mahdollisena pelaajaprojektina, josta saattaisi tulevaisuudessa tulla kovakin pelimies Serie A -sarjaan.

Rangersin manageri, Liverpoolin pelaajalegenda Steven Gerrard on sanonut, että seura ei ole aikeissa myydä avainpelaajiaan, kun tällä kaudella viimein olisi mahdollisuus viedä mestaruus paikallisvastus Celticiltä.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia