Brittilehdet: Manchester United valmis myymään seitsemän pelaaja

Brittiensaarilta kantautuu huhuja joiden mukaan Red Devils olisi valmis myymään seitsemän pelaaja rahoittaaksen Jadon Sanchon hankinnan!

 

 

Jadon Sancho Manchester United huhu

Manchester haluaa Sancho-saagan päätökseen

Jalkapallon siirtoikkuna on umpeutumassa maanantaina 5. lokakuuta. Kuluva syksy ja mennyt kesä on tarjonnut jo paljon siirtoja mutta viimeisellä viikolla on mahdollisuus nähdä vielä isoja siirtopommeja. Yksi jo 2-3 siirtoikkunaa kestänyt kestohuhu on Borussia Dortmundin nuoren Jadon Sanchon siirtyminen Manchester Unitediin.

Lukuisat brittilehdet ovat julkaisseet maanantaina 28. syyskuuta (viikko ennen siirtoikkunan sulkeutumista) tarinoita siitä kuin Manchester United pomo Ed Woodward yrittää saada myytyä peräti seitsemän pelaajaa rahoittaakseen Sanchon hankinnan. Bundesliigaseura on kuitenkin laittanut 20-vuotiaalle taiturille peräti 100 miljoonan punnan hintalapun johon Red Devils pyrkii nyt vastaamaan.

Tulossa viime hetken ryöstö! =D

Monta pitkäaikaista pelaaja myyntilistalla

Huhujen mukaan Ed Woodward on laittanut myyntilistalle seuraavat pelaajat: Andreas Perreira, Chris Smalling, Phil Jones, Diogo Dalot, Sergio Romero, Marcos Rojo ja Jesse Lingard. Perreira on tällä hetkellä lähtökuopissa Lazioon, Smalling pelasi jo viime kauden lainalla AS Romassa ja kaikki muut pelaajat ovat jääneet pois Solskjaerin avauskokoonpanosta tai jopa penkiltä. Norjalaismanageri itse haluaisi vielä pitää 27-vuotiaan Lingardin joukkueessa mutta joukkueenjohto on menettänyt ja malttinsa miehen peli- sekä some-esityksiin.

EX-pelaaja ei laittaisi kaikkia paukkuja Sanchoon

EX-ManU Andy Cole ei haluaisi entisen seuransa tuhlaavan Sanchon hankitaan. Colen mielestä nuorijenkki on ilmiöinen pelaaja mutta hän ei yksinään ratkaise kaikkia Manchester Unitedin pelillisiä ongelmia. Erityisesti joukkueen puolustuspelaaminen on ollut heikkoa eivätkä nämä kaupat parantaisi sitä yhtään. Colen mielestä Sancho ei yksinään takaa ManU:lle tulevina vuosina menestystä.

Uskotko sinä Sanchon Unitedin siirron vihdoin tapahtuvan?

Jalkapallo - HP

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 2