Brittitabloidit: ManU myy Pogban

Paul Pogban pelit Manchester Unitedissa eivät ole oikein sujuneet. Kaiken lisäksi Pogba on riidoissa manageri Mourinhon kanssa. Lähtö edessä?

Paul Pogba taitaa olla lähdössä Manchester Unitedista. Brittitabloidit ovat viime päivinä julkaisseet kirjoituksia, joissa Pogban myyntiä muualle pidetään melko jo varmana. Entisen maailman kalleimman pelaajan ja manageri Jose Mourinhon välit ovat todella kireät. Tällä hetkellä spekulaatioissa PSG on ykkösvaihtoehto Pogna uudeksi seuraksi. Daily Mailin mukaan Pogbaa olisi jo tarjottu PSG:lle.

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola kertoi hiljattain lehdille, että Pogban agentti Mino Raiola olisi alkuvuodesta tarjonnut Pogbaa Manchester Cityyn.

Pogban ongelmat Manchesterissa ovat suurennuslasin alla siitä syystä, että elokuussa 2016 Pogbasta tuli siirtosummien ennätysmies. Manchester United maksoi Pogbasta Juventukselle 105 miljoonaa euroa. Siirtomarkkinat lähtivät viime kesänä sellaiselle laukalle, että nyt Pogba on vasta maailman viidenneksi kallein pelaaja.

 

Pogba ei ole ollut Unitedissa maineensa, hintansa ja kykyjensä veroinen kuin välähdyksittäin. ManU hävisi hiljattain nolosti Valioliigassa kotikentällään sarjajumbo West Bromwichille, ja Pogba oli yksi Unitedin surkeimmista. Manageri Mourinho otti Pogban vaihtoon toisella jaksolla. ManU pelaa piakkoin FA Cupin välierän Tottenhamia vastaan, ja ilmeisesti Mourinho on jättämässä Pogban penkille ottelussa.

Pogban surkeat otteet Unitedissa eivät ole erityisen hyvä myyntivaltti. ManU:n olisi varmasti hankala saada Pogbasta omiaan pois. Real Madrid, joka usein on maksanut, tähtipelaajista huimia summia, on brittilehtien mukaan todennut Pogban olevan heille liian kallis. Ei PSG:kään ole vielä ilmaissut minkäänlaista kiinnostusta Pogbaa kohtaan, mutta eipä seurojen ole tässä tilanteessa viisasta kiirehtiä. Jos United todella haluaa Pogbasta eroon, niin sitten on ostajan markkinat.

Tällaisesta Pogban WBA -ottelussa Mourinho ei pitänyt: