Hurricanes kapteeni yllättää: Astun sivuun NHL:stä

Carolina Hurricanes sai huonoja uutisia NHL-kauden lähestyessä, kun 18 NHL-kauden veteraani ilmoitti astuvansa hetkeksi sivuun NHL:stä. Nyt seura on ilman kapteenia.

Carolina Hurricanesin 37-vuotias kapteeni Justin Williams täräytti yllättävän uutisen, jossa hän kertoo, että ei aloita kautta 2019-20 tutussa seurassa. Williamsin lausunto on hieman ympäripyöreä, eikä se anna selvyyttä jatkon suhteen.

-Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni kun tuntemukseni jääkiekon suhteen ovat epävarmoja. Niin kauan kuin muistan, niin kesät ovat olleet yhtä jääkiekkoa ja olen valmistautunut tulevaan kauteen. Tämän hetkiset tuntemukset ilman henkistä ja fyysistä halua pelata saivat minut tekemään päätöksen astua hetkeksi sivuun, Williams kommentoi Hurricanesin nettisivuilta.

-Minulle on tärkeää, että focukseni on täysin jääkiekossa kun pelaan sitä. Carolina Hurricanes on todella taidokas ryhmä, joten he ansaitsevat vain täyden keskittymisen. He ovat onnistuneet kasvamaan joukkueena ja rakentamaan mahtavan ryhmän etenkin viime kaudella, Williams jatkaa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

-Arvostamme Justinin rehellisyyttä koko tämän prosessin ajan ja kunnioitamme hänen päätöstään. Hän on ollut todella tärkeä pala joukkueellemme, mutta olemme valmistelleet joukkuetta etukäteen, koska ymmärsimme että hän astuu sivuun. Uskomme kasaamaamme ryhmään, Hurricanesin Presidentti ja General Manager Don Waddell kommentoi tilannetta.

Mr. Game Seven

Mr. Game Seven on pelannut NHL-uransa aikana 1244 ottelua neljässä eri seurassa tehtaillen 786 tehopistettä. Hän on voittanut Stanley Cupin Hurricanesissa vuonna 2006 sekä Los Angeles Kingsissä vuosina 2012 sekä 2014. Näiden lisäksi hän on edustanut Philadelphia Flyersia sekä Washington Capitalsia.

Williams on ansainnut Mr. Game Seven lempinimen ja voittanut Conn Smythe Trophyn, joka jaetaan Stanley Cupin pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle. NHL-uransa aikana hän on maalannut seitsemän kertaa sekä antanut kahdeksan syöttöä nimenomaan seiskaotteluissa.

NHL:ssä on nähty vuosien saatossa useita suomalaiskapteeneja, joista tunnetuin on Montreal Canadiensissa kipparoinut Saku Koivu. Onko Sebastian Aholla mahdollisuus liittyä hienoon kerhoon?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia