Chelsea haluaa Dzekon tai .... Peter Crouchin?!?!

Antonio Conte haluaa kovasti Alvaro Moratalle kakkosmiehen, AS Roman Edin Dzeko on kiikarissa tai sitten Stoken Peter Crouch.

Chelseakin on tammikuun siirtoikkunan aikana lähdössä pelaajakaupoille. The Sun uutisoi, että Chelsea olisi neuvottelemassa AS Roman kanssa kaupoista, joissa roomalaisten kaksikko Edin Dzeko ja Emerson Palmeri vaihtaisivat Chelseaan 77 miljoonalla punnalla. Entinen Manchester Cityn pelaaja Dzeko maksaisi 57 miljoonaa ja Palmeiri 20 miljoonaa.

Sen verran joukkueille on mielipide-eroa, että Chelsean mielestä kaksikon oikea hinta olisi 44 miljoonaa puntaa, mutta Chelsea olisi valmis antamaan vastakaupaksi Michy Batshuayin AS Romaan lainasopimuksella.

Dzeko pelasi vuosien 2011 ja 2015 välillä noin sata Valioliigan ottelua Manchester Citylle. Chelsean manageri Antonio Conte on kovasti etsinyt joukkueensa kärkimiehelle Alvaro Moratalle kakkosmiestä, ja tähän hommaan hän nyt haluaisi Dzekon. Ykkösvaihtoehto Contelle oli West Hamin Andy Carroll, ja tämä kauppa oli ilmeisesti jo hyvin lähellä, mutta Carrollin tuore nilkkavamma pitää hänet sivussa ainakin kuukauden, ja siihen katosi Chelsean mielenkiinto.

Brasilialaissyntyinen 23-vuotias puolustaja Palmieri on Italian kansalainen, eikä hän tarvitsisi Valioliigassa työlupaa. Palmierin agentti Fernando Garcia on sanonut, että siirto oli unelma, Conte on hänen mielestään huippumanageri. Ja varmaan siinä rahakin kiinnostaa.

Chelsea on ilmeisen epätoivoinen uuden kärkimiehen suhteen. Morata on ollut ajoittain kovin näkymätön, ja hänelle tarvitaan vaihtoehto. Chelsea on jopa kysellyt Stokelta 36-vuotiasta Peter Crouchia. 36-vuotias Crouch ei kyllä enää missään nimessä ole kova kärkimies, mutta ehkä hän kuitenkin on varma ja kokenut pelimies. Chelsean kannattajia Crouchin hankkiminen järkyttää se verran, että he ovat jo anoneet FIFA:a antamaan Chelsealle siirtokiellon.