Chelsea haluaa Higuainin Juventuksesta ja Ramseyn Arsenalista

Chelsea pistää pakan järjestykseen. Hazard pidetään Lontoossa, haluaa tämä tai ei. Kärkeen hankitaan Higuain ja keskikentälle Ramsey.
Gonzalo Higuain, Argentiina

Chelsea sai kesäaikaan uudeksi managerikseen italialaisen Maurizio Sarrin, ja toinen italialainen Antonio Conte joutui pihalle. Nyt kun manageriongelma on hoidettu, niin Chelsea alkaa kokoamaan ensi kauden joukkuetta.

Brittilehtien mukaan Chelsea olisi hankkimassa Gonzalo Higuainia ja Aaron Ramseyta joukkueen uusiksi pelaajiksi. Eden Hazardille Chelsea läiskäisi 200 miljoonan hintalapun, ja taitaa käydä niin, että Real Madrid ei sitten haluakaan käyttää valtavaa rahakasaa.

Gonzalo Higuain on lähdössä Juventuksesta, ja kisa käydään ilmeisesti Chelsean ja AC Milanin kesken. Lontoolaiset ovat vetämässä sanomalehti Mirrorin mukaan pidemmän korren, koska he ovat tarjonneet argentiinalaiskärjelle 120 000 punnan viikkopalkkaa. Higuain on jäämässä Juventuksessa kakkosrooliin Cristiano Ronaldon tulon jälkeen, ja Chelsealla olisi tarvetta varmalle maalintekijälle.

Daily Mailin mukaan Chelsea tarjoasi Arsenalille 30 miljoonaa puntaa keskikenttäpelaaja Aaron Ramseysta. Arsenalin uusi manageri Unai Emery tosin haluaisi pitää Ramseyn Arsenalissa, joten saa nähdä kuinka Chelsean houkuttelun käy. Ramseylla on vielä yksi vuosi sopimusta Arsenalin kanssa jäljellä, eikä uutta paperia ole saatu allekirjoitettua.

Chelsea on tarjoamassa Leicesterista hankkimaansa Danny Drinkwateria muualle alle vuoden sen jälkeen, kun seura miehen osti 35 miljoonalla punnalla. Leicesterin vuosina Drinkwater nousi Englannin maajoukkueeseen asti, mutta viime kausi oli paha pettymys. Drinkwater pelasi viime kaudella 12 liigaottelua ja teki yhden maalin. Tuskin 28-vuotiaan pelimiehen ura enää kovaan nousuun lähtee, ja varmaan hän löytää avauskokoonpanon paikan jostain Valioliigan keskikastin ryhmästä.

The Sun kertoo, että Eden Hazardin ostaminen jättisummalla ei enää kiehdo Real Madridia. Lehden mukaan Realin uusi manageri Julen Lopetegui haluaa paikata Cristian Ronaldon jättämän aukon panostamalla Iscon rooliin entistä enemmän. Isco oli loistava pelaaja Espanjan maajoukkueessa, kun Lopetegui oli päävalmentajana.

The Sun uutisoi myös Twitterissä kiertäneen huhun, että Britannian rikkain mies Jim Ratcliffe olisi ostamassa Chelseaa kahdella miljardilla punnalla Roman Abramovichilta. Abramovichin leiri on tosin kieltänyt, että Chelsea olisi myynnissä, mutta ehkä Venäjän ja Britannian kehnot välit hiertävät rikasta venäläistä.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia