Chelsea käy ostohommiin tammikuussa

Chelsea on osoittautunut syksyn mittaan hieman ohkaiseksi joukkueeksi. Tammikuussa Conte haluaisi ainakin Lemarin ja Alex Sandron.

Chelsea on vahvistamassa joukkuettaan tammikuussa. Syyskaudella Chelsean vaihtopenkki on osoittautunut köykäisen oloiseksi suurseurojen kisassa. Mestareiden liiga on ollut Lontoon sinisille kova paikka, pelit niin Valioliigassa kuin Euroopan turnauksissa on ollut kuluttavaa, ja notkahduksia on varsinkin Valioliigan puolella ollut.

Brittilehdet ovat nostaneet muutaman sellaisen pelaajan esille, joita Chelsea jahtaa tammikuun siirtoikkunan aikana.

Ensimmäinen pelaaja, jonka Chelsea haluaa on Monacon Thomas Lemar. Arsenal ja Liverpool ovat kumpikin olleet hyvin kiinnostuneita 22-vuotiaasta ranskalaisesta keskikenttäpelaajasta, mutta kumpikin joukkueista epäonnistui kesällä Lemarin kaappaamisessa.

Lemar ei ole halpa pelaaja, ja hänet saadakseen Chelsean on rikottava oma siirtosummaennätyksensä, joka on Alvaro Moratasta maksettu 57 miljoonaa puntaa. Lemarin hinta on uutisten mukaan 80 miljoonaa puntaa.

Lemar on vasenjalkainen pelaaja, ja sellaisista Chelsealla on pulaa. Lemar pystyy kuitenkin myös pelaamaan useampaakn pelipaikkaa. Hän toisi vaihtoehtoja Antonio Conten hyökkäyssysteemeihin, mutta samalla hän pystyy pelaamaan vaikka vasempana laitapakkina.

Juventuksen brassipuolustajan Alex Sandron siirtyminen Chelseaan taitaa jo olla hyvin lähellä. Manchester Unitedkin on kovasti halunnut Alex Sandroa, mutta nyt Chelsea on tässä kaupassa ykkösvaihtoehto.

Alex Sandro on tehnyt Juventukselle selväksi, että hän haluaa pois Serie A:sta. Kesän siirtoikkunan aikana brassipakin hintalappu oli kovat 80 miljoonaa puntaa, mutta kauppa jäi tekemättä. Tammikuun kauppahinta on vielä arvoitus. Sen verran kovasti Alex Sandroa halutaan muualle, että tuskin hinta juurikaan tuosa laskee.

Aivan kaikki Chelsealta ei siirtomarkkinoilla onnistu. Seuralla olisi ollut kovasti kiinnostusta ostaa 22 miljoonalla punnalla Bayer Leverkusenista laituri Leon Bailey, mutta tämän ehdotuksen saksalaiset tyrmäsivät tylysti.