VIDEO: Manchester City viimeisteli kliinisesti, 1-3 voitto Chelseasta

Sunnuntaina 3. tammikuuta pelattiin iso Valioliigaottelu Chelsea - Manchester City. Pep Guardiolan ryhmä nappasi tylyn 1-3 voiton.

Sunnuntai alkoi perutulla matsilla ja Andy Carrollin maalilla

Valioliigassa pelattiin sunnuntaina suunnittelun kolmen ottelun sijaan vain kaksi peliä kun kello 14:00 ajoitettu ottelu Burnley – Fulham jouduttiin perumaan vierasjoukkueen koronavirustilanteen vuoksi.

Kello 16:15 alkaneessa ottelussa Newcastle – Leicester ei nähty yllätyksiä vaan vieraat hakivat St. James Parkilta helpohkon 1-2 voiton. Kaikki ottelussa nähdyt maalit olivat varsin komeita ja Andy Carrolllin ensimmäinen maali Harakka-paidassa sitten vuoden 2010 muistetaan Pohjois-Englannissa vielä pitkään. 

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Chelsea – Manchester City 3.1.2021 Klo 18:30

Ja sitten sen illan herkkupalan Chelsea – Manchester City kimppuun. Frank Lampardin käskyttämän Chelsean kausi ollut kaksijakoinen. Joukkue oli parhaimmillaan 17 ottelun tappiottomassa putkessa syyskuuta joulukuun puoliväliin. Ennen Man City kohtaamista Chelsea oli kuitenkin voittanut edellisestä kuudesta ottelusta vain yhden. Chelsealta odotettiin kotiottelussa uutta tulemista, miehekästä esitystä ja osoitusta siitä että joukkueella on kykyä taistella vähintään TOP 4 sijoista. 

 Toisin kuitenkin kävi ja niin ikään ailahtelevasti pelannut Pep Guardiolan Manchester City nappasi 1-3 voiton Stamford Bridgesiltä. City on niin ikään pelannut hyvin vaihtelevasti ja joukkueella on omat koronahuolensa mutta sunnuntaina kello 18:30 ottelussa joukkue oli todella terävä viimeistelyn osalta ja esimerkiksi Kevin De Bruyne teki ottelussa kauden ensimmäisen pelitilanne maalinsa. Chelsea hallitsi palloa, teki enemmän vaarallisia hyökkäyksiä mutta lopputulos lahjomaton.  

Alla ottelun kaikki maalit sekä tilastot:

⚽ Ilkay Gündogan (18min)

⚽ Philip Foden (21min)

⚽ Kevin De Bruyne (34min)

⚽ Callum-Hudson Odoi (90+2)

 

  • Pallonhallinta: Chelsea 54% – Manchester City 46% 
  • Maalintekoyritykset: Chelsea 9 – Manchester City 18 
  • Laukaukset kohti maalia: Chelsea 2 – Manchester City 6 
  • Vapaa potkut: Chelsea 10 – Manchester City 14 
  • Kulmapotkut: Chelsea 5 – Manchester City 3 
  • Maalivahdin torjunnat: Chelsea 3 – Manchester City 1 
  • Keltaiset kortit: Chelsea 3 – Manchester City 1 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia