Chelsean Sarri suosikki seuraavaksi potkujen saajaksi

Chelsea hävisi ensin Bournemouthin vieraana 0-4 ja viimeksi Chelsean vieraana 0-6. Paineet ovat manageri Sarrin niskassa. Kannattajat ja muutkin jo vaativat eroa.

Chelsean manageri SarriChelsea on hävinnyt kaksi viimeistä Valioliigan vierasotteluaan yhteismaalein 0-10. Nyt manageri Maurizio Sarri on vetomarkkinoiden ylivoimainen suosikki seuraavaksi Valioliigan manageriksi, joka saa potkut.

Sarrin kerroin seuraavaksi poispotkituksi liigamanageriksi on vain 1.80. Seuraavana listassa on Evertonin Marco Silva kertoimella 4.00.

Chelsean viime viikot Valioliigassa ovat olleet merkillisiä. Ensin se romahti Bournemouthin vieraana 0-4. Sarri oli niin kiukkuinen joukkueensa pelistä, että hän uutisten mukaan kieltäytyi tulemasta kotiin samalla bussilla kuin muu joukkue.

Bournemouth -ottelun jälkeen Chelsea pelasi kotonaan umpisurkeaa Huddersfieldiä vastaan. Tässä pelissä Chelsea näytti taas nousevan kärkijoukkueeksi. Se voitti ottelun 5-0. Uusi mies Higuain teki kaksi maalia, samaten kuin vanha stara Hazardkin.

Viime sunnuntaina Chelsea sitten otti Manchester Cityn Etihad -stadionilla neniin jo surullisesti 0-6. Oliko valmistautumisessa vikaa? Leijuiko joukkue aikaisemman 5-0 -voiton jälkeen? Syytävä sormi joka tapauksessa osoittaa kaikista vankimmin manageri Sarriin.

Sarri oli Etihadin ottelun jälkeen taas äkäinen. Nyt hän jätti kättelemättä Cityn managerin Pep Guardiolan kanssa.

Brittilehdistö antoi tulla 0-6 -tappion jälkeen Chelsean ja Sarrin niskaan totuuden sanoja.

”Se oli harmaa päivä Sarri-pelille. Pepin pelaajat leikittelivät, kiusoittelivat ja piinasivat pelaajia, jotka nostelivat Valioliigan mestaruuspokaalia vain 21 kuukautta sitten. Chelsea on eilisen joukkue”, kirjoitti The Sun.

Uutisten mukaan Chelsean johtokunta pitää kokoustaan maanantaina, ja lehdissä veikkaillaan, että saako Sarri potkut jo tällä viikolla, vai eikö saa?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia