Chelsean siirtohuhuja - Hazard, Drinkwater, Martial, Pedro, David Luiz ja uusi manageri Italiasta?

Chelseassa menee paljon uusiksi kesällä. Manageri vaihtuu mitä todennäköisimmin, ja pelaajia tulee ja menee.

Arsenal -siirtohuhut ovat Wengerin lähtöilmoituksen jälkeen vaienneet, mutta nyt huhuillaan Chelsean leiristä. Paljon on Stamford Bridgellä tapahtumassa tulevana kesänä, se lienee varmaa. Antonio Conten kohtalo on toinen juttu, mutta pelaajapuolella tapahtuu varmasti.

Chelsea on Telegraphin mukaan ilmoittautunut kilpaan Anthony Martialista, jos ManU ei saa pidettyä nuorta ranskalaista riveissään. Chelsean on pohdittava hyökkäyspäähän vahvistuksia, jos Real Madrid onnistuu kesällä Eden Hazardin hankkimisessa. Martial olisi monipuolinen vahvistus Chelseaan, sillä hän pystyy aivan hyvin pelaamaan jokaisella kärkipään pelipaikalla. Ainakin Tottenham ja Juventus ovat myös olleet kiinnostuneita Martialista.

 

 

Danny Drinkwater on ilmeisesti jättämässä Chelsean vain yhden kauden jälkeen. West Ham on ilmeisesti valmis maksamaan keskikenttämiehestä 30 miljoonaa puntaa. Lähtökuopissa ovat myös Conten kanssa erimielisyyksiin joutunut brassitoppari David Luiz sekä vähälle peliajalle jäänyt Pedro. David Luiz olisi The Sunin muaan ilmeisesti suuntaamassa Napoliin, mikäli Rafael Benitez palaa Napoliin korvaamaan Maurizio Sarrin päävalmentajan paikalla. Sarri saattaisi olla tulossa Chelsean manageriksi Conten tilalle, ja jos hän tulee, niin hän tuo The Sunin spekulaation mukaan Kalidou Koulibalyn mukanaan.

The Sun on myös sitä mieltä, että PSG:n Edinson Cavani on Chelsean toivelistalla, ja samalla Juventus havittelisi nyt Chelseassa pelaavaa Alvaro Morataa.

Chelsea myös havittelee tulevaisuuden lupauksia. Seura on hanakasti Bayer Leverkusenin nuorukaisen Benjamin Henrichsin perässä. 21-vuotiasta Henrichsiä pidetään Bundesliigan parhaana nuorena puolustajana, ja hintalappu olisi The Sunin mukaan 31 miljoonaa puntaa.