McGregor haastoi Mayweatherille hävinneen Nasukawan otteluun

UFC:n entinen höyhen- ja kevytsarjanmestari Conor McGregor soittaa jälleen tapansa mukaan suuta sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa hän haastoi japanilaisen potkunyrkkeilijän kehään.

41-vuotias Floyd Mayweather lopetti nyrkkeilyuransa syyskuussa 2015, mutta palasi elokuussa 2017 kehään ja kukisti UFC-tähti Conor McGregorin. Eläkepäiviin tuli tuon ottelun jälkeen vielä yksi tauko, kun Floyd palasi kehään hieman yllättäen uudenvuoden aattona. Häntä vastaan Tokion näytösottelussa asteli japanilainen potkunyrkkeilijä Tenshin Nasukawa. Nasukawa ei ollut hävinnyt urallaan ennen iltaa yhtäkään 27:stä ottelustaan, mutta hän ei ollut ikinä ennen kohdannut nyrkkeilijää. Vasta 20-vuotias tappioton potkunyrkkeilijä kesti aikansa parhaana pidetyn nyrkkeilijän iskuja kahden minuutin ajan. Lempinimellä Pretty Boy tunnettu nyrkkeilijä iski Nasukawan kolmesti lattiaan ensimmäisessä erässä, kunnes vastustajan valmentaja keskeytti ottelun.

– Kyse oli viihteestä. Meillä oli kivaa. Olen edelleen eläkkeellä, en siis ole palaamassa kehään. Halusin vain viihdyttää Japanin fanejani, Mayweather kommentoi yhdeksän miljoonan dollarin ottelun jälkeen.

Mutta mitä tekee Conor McGregor? Irkku nimittäin ilmoitti Twitterissä haluavansa otella Nasukawania vastaan MMA-säännöillä. Kenties viime lajirajan ylityksestä viisastuneena hän päätti tarjota ottelua tällä kertaa hänelle tutummilla säännöillä.

Alentuuko The Notorius etsimään Mayweather tappion jälkeen ainoastaan varmoja voittoja? Vai yrittääkö hänkin päästä Floydin tapaan helpon ottelun jälkeen kassan kautta kotiin?

Nasukawa kiinnostui haasteesta, mutta viisaana nuorena miehenä ymmärsi MMA-sääntöjen riskit ja ehdotti ottelua oman lajinsa säännöillä:

https://www.instagram.com/p/BsVqA9Plcd2/?utm_source=ig_web_copy_link

-Arvon herra McGregor. Kiitos, että muistitte nimeni. On kunnia, että edes harkitsette ottelua minua vastaan. 58kiloa sekä potkunyrkkeilyn säännöt voisivat saada meidät kehään lähitulevaisuudessa. Tänä vuonna taistelen noususta maailman GP:seen, joten pistä dieettisi kuntoon ja odota minua!

Viimeisessä virallisessa punnituksessa McGregor painoi 70kiloa, joten 58 kilon painoluokassa ottelua tuskin tullaan näkemään. Seuraamme mielenkiinnolla!

Tällä hetkellä entinen UFC:n höyhen- ja kevytsarjanmestari odottaa tuomiota hänen ja Khabib Nurmagomedovin ottelun jälkeisestä tappelusta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia