Copa America 2019 lohkovaiheen viisi hienointa maalia

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus on edennyt jo välierävaiheeseen ja turnauksessa ollaan nähty jo monta näyttävää maalia. Tässä ovat viisi parhainta.

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa America on edennyt jo välierävaiheeseen kun keskiviikko aamuna Suomen aikaa Brasilia kohtaa Argentiinan ja torstai-aamulla Chile pelaa Perua vastaan.

Kisaisäntä Brasilia on legendaarisessa välierässä Argentiinaa vastaan selkeä suosikki. Nordicbet tarjoaa otteluun kertoimet 1.86 – 3.45 – 4.85.

Toisessa välierässä Chile on lähes yhtäläinen suosikki Perua vastaan. Nordicbet tarjoaa otteluun kertoimet 2.04 – 3.10 – 4.50.

Nyt kun välieriin on vielä muutama päivä niin nyt on hyvä aika katsastella turnauksen tähän mennessä viisi hienointa maalia.

5) Nicolas Lodeiro Uruguay (1-0 Ecuador)

Uruguayn avausottelussa Ecuadoria vastaan Pohjois-Amerikan MLS liigassa Seattle Soundersin paidassa pelaava Nicolás Lodeiro avasi Urugayan maalitilin vain kuuden minuutin pelin jälkeen menemällä ensin ohi kahden puolustajan ja laukaisten hienosti vasurilla alakulmaan.

4) Everton Brasilia (3-0 Bolivia)

Brasilia murskasi avausottelussaan Bolivian 3-0 ja ottelun hienoin maali nähtiin kun Gremion 23-vuotias hyökkääjä Everton Sousa Soares leikkasi 85 minuutilla vasemmalta keskelle ja laukoi pallon verkun perukoille ohi hölmistyneen Bolivian maalivahdin Carlos Lampen.

3) Edison Cavani Uruguay (2-0 Ecuador)

Paris Saint Germainin 32-vuotias hyökkääjä Edison Cavani tuplasi Uruguayn johdon 33 minuutilla Ecuadoria vastaan hienolla volleyllä maalin edestä. Uruguay voitti lopulta C-lohkon, mutta tippuivat puolivälierissä Perulle rangaistuspotkukisan jälkeen.

2) Roger Martínez Kolumbia (1-0 Argentiina)

Meksikon liigan Américan joukkueessa pelaava Roger Martínez teki näyttävän voittomaalin 2-0 voitossa Argentiinaa vastaan. Kolumbia voitti B-lohkon puhtaalla pelillä päästämättä maaliakaan, mutta matka loppui puolivälierässä Chileä vastaan rangaistuspotkukisan jälkeen. Kolumbia siis tippui turnauksesta päästämättä maaliakaan.

1) Derlis Gonzales Paraguay (2-0 Qatar)

Brasilian Santosissa pelaava hyökkääjä Derlis González ampui hienon kaukolaukauksen Qataria vastaan vieden Paraguayn ottelussa 56 minuutilla jo 2-0 johtoon. Tämä ei kuitenkaan riittänyt kun Qatar nousi vielä 2-2 tulokseen. Paraguayn lohkoissa ottamat kaksi pistettä riittivät kuitenkn jatkoon, mutta puolivälierässä Brasilia oli rangaistuspotkukisassa parempi.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia