Courtois jättämässä Chelsean, Blues haluaa Alissonin

Thibault Courtois ei ole suostunut uuteen sopimukseen Chelsean kanssa. Belgialainen jättänee Stamford Bridgen, ja siitä lähtee veskariruletti käyntiin.
Thibault Courtois, Chelsea

Maalivahtiruletti alkaa pian pyöriä Valioliigassa. Useammallakin seuralla alkaa pian olla tarvetta uudelle veskarille.

Chelsea ei ole onnistunut saamaan aikaan uutta sopimusta Belgian maajoukkueveskarin Thibault Courtoisin kanssa. Courtoisilla on vuosi sopimusta jäljellä, joten 26-vuotias maalivahti saattaa olla kesällä lähdössä muualle. Samalla, kun useampikin seura havittelee Courtoisia, niin Chelsea on jo raporttien mukaan iskenyt silmänsä AS Roman mainioon brassiveskariin Alissoniin. Myös Liverpool on hyvin kiinnostunut Alissonista nykyisen ykkösen Lorin Kariuksen romahdettua Mestareiden liigan finaalissa Real Madridia vastaan.

Uutisten mukaan Liverpool olisi myös hyvin tyytyväinen, jos se saisi Courtoisin itselleen, joten tässä kohdin seurat voisivat sopuisasti kierrättää maalivahteja. Courtoisin hinta tulisi olemaan Liverpoolille huomattavasti vähemmän kuin 80 miljoonaa euroa, jonka AS Roma on pyytämässä Alissonista.

Homma on kuitenkin menossa mutkikkaaksi, koska myös Espanjan jättiseurat Real Madrid ja Barcelona ovat uutisten mukaan olleet kiinnostuneita hankkimaan Alissonin. Lisäksi vielä Manchester United saattaa tulla sähläämään veskaribisneksiin, jos seuran nykyinen ykkönen David de Gea vihdoinkin onnistuu palata Espanjaan. Sanottakoon, että Manchester City ei tietojen mukaan ole nyt hankkimassa uutta maalivahtia.

Vetofirmojen siirtomarkkina -betseissä Liverpoolia pidetään AS Roman brassimaalivahdin todennäköisimpänä uutena seurana.

Liverpoolilla on vielä kotimainen vaihtoehto takaporttina. Jos muu ei onnistu, niin Pool tulee yrittämään Englannin maajoukkuemaalivahdin Jack Butlandin ostamista Valioliigasta pudonneesta Stokesta. Butlandin hinta olisi verrattain kova. 30 miljoonaa puntaa miehestä, joka ei ole lähelläkään maailman huippuveskareita.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia